Mitsubishi Electric MSZ-LN onyxin musta ilmalämpöpumppu olohuoneessa

Mitsubishi Electric

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu

Kesä ja helteet lähestyvät, joten nyt olisi oikea aika hankkia ilmalämpöpumppu. Näin saat nauttia mukavan viileistä sisätiloista kesän kuumimpina hetkinä ja toisaalta varaudut jo syksyn lämmitystarpeisiin.

Mitsubishi Electric on yksi maailman johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja Scanoffice Oy on sen virallinen maahantuoja. Suomessa myydyin ilmalämpöpumppu merkki on Mitsubishi Electric, joten sen valitseminen kannattaa!

Scanoffice on virallinen maahantuoja

Scanoffice Oy on Mitsubishi Electricin virallinen maahantuoja ja yhdessä olemme rekisteröineet Hankintaturvatuote-merkin. Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden paketissa on Hankintaturvatuote- ja Imported by Scanoffice -tarrat, joista ne erottaa rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Suomeen maahantuodaan myös Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja, joita ei ole tehty Suomen oloihin sopiviksi. Kaikki Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric -lämpöpumput toimivat todistetusti Suomen oloissa ja niillä on Scanofficen myöntämä pitkä takuu, joten lämpöpumpun voi hankkia turvallisesti meidän kauttamme. Scanofficen kautta on saatavilla myös varaosia koko laitteen elinkaaren ajan sekä ammattitaitoisia asennus- ja huoltoliikkeitä ympäri Suomen.

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitustasi.

Tutustu kattavaan valikoimaamme

Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.

Mitsubishi Electric FT-ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, maahantuoja Scanoffice Oy.