Pyydä tarjous aurinkopaneeleista paikalliselta Aurinkoparterilta

Ammattitaitoiselta Scanoffice Aurinkopartnerilta saat testatun ja Pohjoismaiden olosuhteisiin suunnitellun, aurinkopaneelipaketin vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

scanoffice aurinkopartnergin logo

NÄIN HANKIT AURINKOPANEELIT VAIVATTOMASTI

1
Ota yhteyttä

Täytä yllä oleva lomake ja lähetä se meille. Paikallinen Scanoffice Aurinkopartnerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

2
Arviokäynti ja tarjous

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Saat parhaan hyödyn, kun aurinkopaneeleja on sopiva määrä ja ne on oikein sijoitettu.

3
Käyttövalmiit aurinkopaneelit katollesi

Aurinkopartnerimme hoitavat kaiken aurinkopaneelien hankintaan ja asennukseen tarvittavan alusta loppuun ja opastavat sinua järjestelmän käyttöön. Muistathan, että aurinkopaneelien asennustyöstä voit hakea myös kotitalousvähennyksen!

4
Nauti tuloksesta!

Aurinkopaneelit ovat huoleton tapa tuottaa energiaa. Niitä ei tarvitse juurikaan huoltaa, ja puhdistamiseen riittää yleensä pelkkä sadevesi. Voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta ja omavaraisesta energiasta!

Scanoffice Aurinkopartneri.

Miksi aurinkopaneelit Scanofficelta?

Todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopivat aurinkopaneelit

Tuomme maahan vain maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita. Olemme testanneet tuotteemme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkopaneelijärjestelmiemme komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta.

Markkinoiden pisimmät takuut

Todisteena tuotteidemme toimivuudesta saat markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut. Saat aurinkovoimalallesi vähintään 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun sekä 12 vuoden tuotetakuun.

Kaikki tarvittava vaivattomasti yhdestä paikasta

Saat aurinkopaneelit helposti Scanofficen valtuuttamilta Aurinkopartnereilta. He ovat luotettavia ja kokeneita alan ammattilaisia, jotka asentavat koko järjestelmän vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella ja opastavat sinua aurinkopaneelien käyttöön.

Kotimaiset kestävät Nordic Sun ja Orima -kattokiinnikkeet 30 vuoden takuulla

Käytämme aurinkosähköpaketeissa suomalaisia Nordic Sun ja Orima -kattokiinnikejärjestelmiä, jotka valmistaja takaa toimivaksi 30 vuoden takuulla. Niissä käytetty Magnelis-pinnoitettu teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs. Kiinnitysjärjestelmät kestävät todistetusti lumikuormat kaikkialla kotimaassa.

Jopa -30 asteen pakkasessa toimivat Sofar-invertterit

Invertteri muuntaa sähkön kodin laitteiden käyttöön sopivaksi vaihtovirraksi. Sofar-invertteri on suunniteltu toimivaksi myös Pohjolan paukkupakkasilla. Korkean laadun takaamiseksi valmistaja on myöntänyt invertterille 10 vuoden tehdastakuun.

Elinikäinen palvelu

Aurinkopaneelimme tuottavat sinulle sähköä jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnerit ovat tukenasi järjestelmän koko elinkaaren ajan. Voit luottaa siihen, että saat järjestelmällesi aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.