Pyydä tarjous aurinkopaneeleista paikalliselta Aurinkoparterilta

Ammattitaitoiselta Scanoffice Aurinkopartnerilta saat testatun ja Pohjoismaiden olosuhteisiin suunnitellun, aurinkopaneelipaketin vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

scanoffice aurinkopartnergin logo

NÄIN HANKIT AURINKOPANEELIT VAIVATTOMASTI

1
Ota yhteyttä

Täytä yllä oleva lomake ja lähetä se meille. Paikallinen Scanoffice Aurinkopartnerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

2
Arviokäynti ja tarjous

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Saat parhaan hyödyn, kun aurinkopaneeleja on sopiva määrä ja ne on oikein sijoitettu.

3
Käyttövalmiit aurinkopaneelit katollesi

Aurinkopartnerimme hoitavat kaiken aurinkopaneelien hankintaan ja asennukseen tarvittavan alusta loppuun ja opastavat sinua järjestelmän käyttöön. Muistathan, että aurinkopaneelien asennustyöstä voit hakea myös kotitalousvähennyksen!

4
Nauti tuloksesta!

Aurinkopaneelit ovat huoleton tapa tuottaa energiaa. Niitä ei tarvitse juurikaan huoltaa, ja puhdistamiseen riittää yleensä pelkkä sadevesi. Voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta ja omavaraisesta energiasta!

Scanoffice Aurinkopartneri.

Miksi aurinkopaneelit Scanofficelta?

kättelevät kädet ikoni

Voit luottaa laatuun

Tuomme maahan vain maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita. Tuotekehitysinsinöörimme etsivät jatkuvasti uusia innovaatioita maailmanlaajuisista tapahtumista. Laadunvalvojamme tarkkailevat kymmenien tuhansien paneelien tuotantoa vuosittain, estäen standardien alapuolelle jäävien tuotteiden pääsyn Scanoffice Solarille.

Toimittamiemme laitteiden ja komponenttien laatu varmistetaan EU:n ja Suomen vaatimusten mukaisesti, mukaan lukien paloturvallisuusmääräykset.

käsi joka osoittaa kirjasta kohtaa ikoni

Myönnämme kattavat takuut tuotteillemme

Tuotteidemme takuut ovat alan johtavia ja olemme seisseet niiden takana jo 40 vuoden ajan. Esimerkiksi paneelin rikkoutuessa normaalissa käytössä, voimme toimittaa korvaavan paneelin rikkoutuneen tilalle.

Saat aurinkovoimalallesi vähintään 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun sekä 12 vuoden tuotetakuun.

säihkyvää lamppua kuvaava ikoni

Kaikki tarvittava vaivattomasti yhdestä paikasta

Saat aurinkopaneelit helposti Scanoffice Solarin valtuuttamilta Scanoffice Aurinkopartnereilta. He ovat luotettavia ja kokeneita alan ammattilaisia, jotka asentavat koko järjestelmän vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella ja opastavat sinua aurinkopaneelien käyttöön.

Järjestämme jälleenmyyjillemme koulutustilaisuuksia, joissa paneudumme aurinkosähkötuotteiden myyntiin, tekniikkaan ja asennuksiin. Näin Aurinkopartnerit suorittavat laadukkaat asennukset.

Kotimaiset kestävät Nordic Sun ja Orima -kattokiinnikkeet 30 vuoden takuulla

Käytämme aurinkosähköpaketeissa suomalaisia Nordic Sun ja Orima -kattokiinnikejärjestelmiä, jotka valmistaja takaa toimivaksi 30 vuoden takuulla. Niissä käytetty Magnelis-pinnoitettu teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs. Kiinnitysjärjestelmät kestävät todistetusti lumikuormat kaikkialla kotimaassa.

seppelettä kuvaava ikoni

Jopa -30 asteen pakkasessa toimivat Sofar-invertterit

Invertteri muuntaa sähkön kodin laitteiden käyttöön sopivaksi vaihtovirraksi. Sofar-invertteri on suunniteltu toimivaksi myös Pohjolan paukkupakkasilla. Korkean laadun takaamiseksi valmistaja on myöntänyt invertterille 10 vuoden tehdastakuun.

kolmea ihmistä kuvaava ikoni

Elinikäinen ja ammattitaitoinen palvelu

Aurinkopaneelimme tuottavat sinulle sähköä jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnerit ovat tukenasi järjestelmän koko elinkaaren ajan. Voit luottaa siihen, että saat järjestelmällesi aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.