scanoffice-kiinteistotuotteet.

Kiinteistölämpöpumput

Rahanarvoiset ratkaisut suuriin kiinteistöihin

Lämmitä ja viilennä kiinteistösi edullisesti ja tarjoa tilojen käyttäjille miellyttävä ympäristö. Saat meiltä energiatehokkaan ratkaisun nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle, tai kokonaan korvaavan lämmitysratkaisun.

Suuriin kiinteistöihin erikoistuneet jälleenmyyjämme auttavat valitsemaan markkinoiden laajimmasta valikoimastamme parhaat ratkaisut juuri sinun kiinteistöllesi.

Miksi investoida kiinteistölämpöpumppuihin?

Investointi kannattaa

Säästät rahaa, kun kiinteistösi energiankulutus vähenee. Kiinteistön energiansäästö maksaa laitteistoon investoidun summan takaisin parhaimmillaan jo muutamassa vuodessa. Samalla myös kiinteistösi arvo nousee ja sitä on helpompi vuokrata muiden käyttöön.

Työn tuottavuus paranee

Kiinteistölämpöpumput lämmittävät suuret tilat talvella mukavan tasaisesti ja viilentävät ne kesähelteillä miellyttäviksi. Sopivan lämpimässä ja raikkaassa sisäilmassa työhyvinvointi lisääntyy ja työnteko sujuu tehokkaammin.

Päästöt vähenevät reilusti

Lämmitysjärjestelmän vaihtaminen energiatehokkaaseen lämpöpumppuun on teko ympäristön hyväksi.

Näin projekti etenee

1
Kartoitus

Jälleenmyyjäliikkeen asiantuntija kartoittaa kiinteistönne energiankulutuksen sekä lämmitysenergian ja -tehon tarpeen. Hän myös vastaa mielellään sinua mietityttäviin kysymyksiin. Kartoitusvaihe on yleensä osa laajempaa järjestelmäsuunnittelua.

2
Ratkaisuehdotus

Asiantuntija auttaa löytämään kustannustehokkaan, perustellun ja oikein mitoitetun ratkaisun kiinteistösi lämmitykseen ja viilennykseen. Saat jälleenmyyjältä kiinteistön ratkaisuun projektikohtaisen tarjouksen.

3
Toteutus

Asennusliike tekee tarvittavat vanhan järjestelmän purku- tai muutostyöt ja asentaa uuden laitteiston.

4
Käyttöönotto ja tuki

Asennusliike testaa järjestelmän toimivuuden ja tarjoaa sinulle opastuksen laitteiston käyttöön. Näin saat järjestelmästä parhaan hyödyn ja eniten säästöä. Tarjoamme teknisen tuen ja varaosapalvelut lämpöpumppusi koko elinkaaren ajaksi.

Miksi kiinteistölämpöpumput Scanofficelta?

Testatut, korkealaatuiset tuotteet

Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Olemme testanneet kaikki maahantuomamme laitteet ja varmistaneet, että ne kestävät ja toimivat energiatehokkaasti Suomen vaihtelevassa säässä, myös kovilla pakkasilla.

Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Laajasta tuotevalikoimastamne löytyy laadukas ja oikein mitoitettu lämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Kokenut ja luotettava maahantuoja

Scanoffice on lähes 40-vuotias kestävien energiaratkaisujen maahantuonti- ja tukkuliike ja lämpöpumppualan pioneeri Suomessa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus yritysten ja taloyhtiöiden kiinteistölämpöpumppujen valinnasta, mitoituksesta, asennuksesta ja käytöstä.

Valtakunnallinen kumppaniverkosto

Yhdessä valtuutettujen jälleenmyyjiemme ja muiden verkostojemme kanssa pystymme tarjoamaan kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Turvallinen takuu vuosiksi eteenpäin

Myönnämme kaikille maahantuomillemme ja testaamillemme kiinteistölämpöpumpuille kattavan ja pitkän takuun.

Tukea järjestelmän koko elinkaaren ajan

Tarjoamme tukea ja tietoa laitteiston käyttöön myös asennuksen jälkeen. Voit luottaa siihen, että saat laitteistollesi aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.

Tuumitko miten edetä? Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa

Tutustu valikoimaan

Kiinteistölämpöpumppu sopii erinomaisesti kaikenlaisiin kiinteistöihin. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu tilaan kuin tilaan. Rivitalot, kerrostalot, varastorakennukset, teollisuushallit, kirkot, huoltoasemat, maatalousrakennukset, myymälät, koulut, päiväkodit ja urheiluhallit ympäri Suomen lämpiävät ja viilenevät energiatehokkaasti Scanofficen lämpöpumpuilla.

Kiinteistölämpöpumpumpulla tuhansien eurojen säästöt

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
teollisuusrakennus jonka seinustalla mitsubishin vesi-ilmalämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput, teollisuusrakennus, Salo

Meriniityn teollisuusalueella Salossa sijaitsevan kiinteistön energialaskua haluttiin pienentää noin 30 prosenttia. Kiinteistöön asennettiin Mitsubishi Electric CAHV-P500 -ilmavesilämpöpumppu.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Leppoisasti hymyilevä mies, jolla on viikset, aurinkolasit, tummansininen kevyttoppatakk, siniset farkut ja ruskeat vapaa-ajankengät, seisoo tyytyväisen näköisenä Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpun ulkoyksiköiden ja ruskean lauta-aidan välissä, taustalla punatiilinen rakennus. Aurinko paistaa.

Ilma-vesilämpöpumput, liikekiinteistö, Jämijärvi

Liikekiinteistön aiempi öljylämmitys korvattiin Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpulla, minkä ansiosta lämmityskuluissa säästyy yli 10 000 euroa vuodessa.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu rivitaloyhtiössä Rovaniemi, maahantuoja Scanoffice

Ilma-vesilämpöpumput, rivitalo, Rovaniemi

Rivitalon öljynkulutus putosi yli puolella, kun öljylämmityksen rinnalle asennettiin energiatehokas Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumppu.
Referenssiin

Hybridilämmitys pienentää investointikustannuksia

Mitä tahansa lämmitysjärjestelmää, jossa on kaksi tai useampi lämmitysmuoto yhdistettynä, kutsutaan hybridilämmitysjärjestelmäksi. Hybridilämmitysjärjestelmä voi muodostua esimerkiksi lämpöpumpun ja öljylämmityksen yhteiskäytöstä, tai vaikkapa kaukolämmön rinnalla toimivasta ilma-vesilämpöpumppujärjestelmästä.

Usein ilma-vesilämpöpumppu tai esimerkiksi teollisuushallien ilma-ilmalämpöpumppu asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tällaisissa ratkaisuissa vanha öljylämmitysjärjestelmä tuottaa tarvittavan lisälämmön vain kovimmilla pakkasilla, mutta lämpöpumppulaitteistoa ei tarvitse mitoittaa kiinteistön huipputehon tarpeen mukaan. Tällöin investointikustannus on huomattavasti pienempi.

Joissain kohteissa voidaan hyödyntää myös aurinkosähköä, joka tuottaa energiaa hybridilämmitysjärjestelmän tarvitsemaa sähkötehoa varten.