scanoffice-ilmanvaihtolaitteet.

Ilmanvaihtolaitteet

Parempaa sisäilmaa helposti

Ilmanvaihtolaitteet raikastavat sisäilman tehokkaasti. Ne poistavat sisätiloista likaista ilmaa ja kosteutta ja tuovat tilalle suodatettua ulkoilmaa.

Ilmanvaihtolaite on helppo asentaa ja käyttää, koska se ei vaikuta talon muuhun ilmanvaihtoon. Se sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin – sinne, missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Ilmanvaihtolaite – pieni satsaus, isot edut

Asuinmukavuus

Ilmanvaihtolaitteella pääset helposti eroon kodin ja mökin tunkkaisuudesta ja hajuista – ilman vedontunnetta.

Terveellinen sisäilma

Ilmanvaihtolaitteet poistavat epäpuhtaudet sisäilmasta ja tuovat helpotusta allergiaoireisiin.

Kodin arvo säilyy

Kodin rakenteet pysyvät kunnossa, eikä kosteus pesiydy rakenteisiin, kun riittävä ilmanvaihto tuulettaa liiallisen kosteuden ulos.

Hyvästit hajuille

Tuntuuko kotisi tai mökkisi sisäilma ummehtuneelta? Tunkkaisuus voi olla merkki huonosta sisäilmasta, samoin kuin hajut, kosteus ja joissakin tapauksissa haitallinen radioaktiivinen kaasu radon.

Pahat hajut tekevät asumisesta epämiellyttävää ja aiheuttavat monenlaista huolta. Läheisten hyvinvointi sekä rakennuksen kunto ja arvon aleneminen mietityttävät. Huono sisäilma voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten nenän, silmien ja kurkun ärtymistä, väsymystä ja päänsärkyä.

Ilmanvaihtolaitteilla parannat sisäilman laatua helposti, ilman kallista remonttia. Huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteemme on helppo asentaa ja ja edullisia käyttää. Pääset nopeasti hajuista eroon, eikä sinun tarvitse enää huolehtia sisäilmaongelmista.

Etkö ole aivan varma oikeasta laitteesta?
Il­man­vaih­to­bot­tim­me auttaa.

Nauti raikkaasta sisäilmasta ilman vetoa

Vanhassa talossa on usein huono ilmanvaihto. Sen tunnistaa esimerkiksi ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituvasta kosteudesta. Ulkoilmaa virtaa korvausilmaventtiileistä ja rakenteista sisään. Hallitsemattomasti virtaava pakkasilma jäähdyttää lattioita ja aiheuttaa vedon tunnetta.

Kiertoilmalämmityksellä varustetut, kotimaiset Mobair-korvausilmalaitteet poistavat vedontunteen sekoittamalla kylmän tuloilman huoneen katonrajaan kerrostuneeseen lämpöenergiaan. Kun vedontunne poistuu, lämmitystä tarvitaan vähemmän ja myös lattiat lämpenevät.

Tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme!

Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite. Se onkin oiva valinta esimerkiksi olohuoneen tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon.

mitsubishi electric lossnay vl-100 mini-ilmanvaihtolaite.
Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai muihin pienempiin huonetiloihin.

mitsubishi electric lossnay vl-50 mini-ilmanvaihtolaite.
Suosittu
Mobair 2030S -korvausilmalaite kiertoilmalämmityksellä

Mobair 2030S -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Alhainen energiankulutus. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2030s korvausilmaventtiili kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 2015 -korvausilmalaite kiertoilma- ja vastuslämmityksellä

Mobair 2015 -korvausilmalaite soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Se on kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmalaite. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2015 korvausilmalaite kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 on ainutlaatuinen ja lähes huomaamaton lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin kuvattuna edestä.
Mobair 2010 –korvausilmalaite lämmitysvastuksella

Mobair 2010 -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, kerros ja rivitaloihin. Se suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa tulevan korvausilman. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2010 korvausilmalaite kuvattuna edestä.
Mobair 2080 -tuloilmalaite ja sisäilmansuodatin

Mobair 2080 -tuloilmalaite ja sisäilmansuodatin soveltuu myös suuriin tiloihin, kuten toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin sekä kouluihin. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2080 tuloilmalaite kuvattuna edestä.

Ilmanvaihtolaitteen asennus

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-ilmanvaihtolaitteet on helppo ja turvallista asentaa kaikkiin rakennuksiin.

Huonekohtaisista ilmanvaihtolaitteistamme löytyy sopiva malli kaikenlaisiin tiloihin. Pienen kokonsa ansiosta laitteet sulautuvat hyvin sisustukseen.

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat laitteiden asennuksen ripeästi. Voit olla varma, että ilmanvaihtolaitteesi toimii moitteetta ja saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Ilmanvaihtolaitteen käyttö ja huolto

Scanofficen ilmanvaihtolaitteita on helppo käyttää. Voit valita lämpötilan ja puhallinnopeuden käyttökytkimistä. Lämmitysteho säätyy portaattomasti.

Ilmanvaihtolaitteemme ovat erittäin hiljaisia. Esimerkiksi Mitsubishi Electric Lossnayn makuuhuoneen ilmanvaihtoa tehostamaan suunniteltu mini-ilmanvaihtolaite on markkinoiden hiljaisimpia. Ilmanvaihtolaitteet vaimentavat hyvin myös ulkoapäin tulevat äänet.

Ilmanvaihtolaitteiden huolto on vaivatonta: sinun tarvitsee vain vaihtaa suodattimet. Saat tarkemmat ohjeet laitteen mukana tulevassa käyttöohjeessa.

Ilmanvaihtolaitteiden termistöä

Korvausilmaventtiilien, -laitteiden ja muiden ilmanvaihtoa ja laatua parantavien laitteiden välillä on eroja. Jokainen niistä onkin tehty omaan käyttötarkoitusta varten. Mitä eroa näillä on?

Korvausilmaventtiili: Läpivienti seinässä tai karmissa, johon asennetusta venttiilistä mahdollisine säätölaitteineen virtaa ulkoilman lämpöistä tuloilmaa.

Korvausilmalaite: Korvausilmaventtiilin sijaan asennettu korvausilmalaite estää vedontunnetta joko lämmitysvastuksella (Mobair 2010), kiertoilmalämmityksellä (Mobair 2030S) tai näiden yhdistelmällä (Mobair 2015).

Ilmanvaihtolaite: Ilmavaihtolaite ”vaihtaa ilmaa” eli siinä on jatkuva sisään (tulo) ja ulos (poisto) -puhallus.