Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput, maahantuoja Scanoffice Oy.

Ilmavesilämpöpumppu

Ansaitset lämpöä

Ilmavesilämpöpumpulla tuotat puhdasta ja edullista lämpöä kodissa, jossa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Se voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on helppo ottaa käyttöön. Säästät jopa 60 prosenttia lämmityslaskussasi!

Ilmavesilämpöpumppu on puhdas järkivalinta

Investointi, joka kannattaa

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa vuosittain jopa 1 500 – 2 000 euron säästöt lämmityskuluihin verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen. Ilmavesilämpöpumpun elinkaaren aikana ansaitsemasi säästöt voivat nousta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Säästöjen lisäksi myös asuntosi arvo nousee.

Satsaus asumismukavuuteen

Ilmavesilämpöpumpun avulla hallitset kotisi lämpötilaa ja nautit tasaisesta lämmöstä vuoden ympäri. Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppujen etäohjaus ja älykkäät toiminnot tekevät käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Helppo ekoteko

Valitsemalla energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen ilmavesilämpöpumpun pienennät selvästi hiilijalanjälkeäsi. Uudet energiapihit Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppumme käyttävät ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta. Uusien mallien hiilijalanjälki on kuusi kertaa pienempi kuin vanhojen mallien.

Näin helposti hankit ilmavesilämpöpumpun!

1
Pyydä asiantuntijan arvio

Täytä lomake, niin ohjaamme sinut alueesi valtuutetulle jälleenmyyjälle. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi asennusliikkeeseen.

Asennusliikkeen edustaja tulee kartoittamaan ilma-vesilämpöpumpun soveltuvuuden kotiisi ja vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin.

2
Saat yksilöllisen tarjouksen

Kartoituskäynnin perusteella asiantuntija pystyy arvioimaan sinulle toimivimman ilma-vesilämpöpumppuratkaisun. Oikealla laitevalinnalla ja mitoituksella varmistut siitä, että pumppusi tuottaa lämpöä parhaalla mahdollisella hyötysuhteella ja tuo eniten säästöä.

3
Suoraviivainen asennus

Asennusliike toimittaa pumpun ja tuo mukanaan kaiken asennukseen tarvittavan. Ilma-vesilämpöpumpun asennus onnistuu vaivattomasti vain 1-2 päivässä. Voit asua kotonasi asennuksen aikana.

4
Nauti huolettomasta arjesta

Ilma-vesilämpöpumppusi alkaa säästää lämmityskuluja heti asennuksen jälkeen. Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppujen käyttö on helppoa ja lämmönsäätely vaivatonta. Kotonasi on aina oikea ja miellyttävän tasainen lämpö.

Apua ilma-ve­si­läm­pö­pum­pun hankintaan?

Ilmavesilämpöpumppumme

Suosittu
Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon energiatehokkaasti.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu, valkoinen sisäyksikkö, tuotekuva.
Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon, jolla säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi.

havainnekuva Scanoffice Energypack ilmavesilämpöpumppu-kokonaislämmitysjärjestelmästä, jossa on talon pohjapiirustus sekä eri laitteistoja eri huoneissa.
Energiansäästäjä – Nykyisen lämmönlähteen rinnalle, omakotitalot

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä sopii erinomaisesti omakotitaloon, on lämmönlähteenä sitten öljy, suora sähkö tai jokin muu.

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä teknisessä tilassa. Kuvassa mies takaapäin kuvattuna säätämässä laitetta kaukosäätimestä.
Mitsubishi Electric Hydrobox -ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.

Mitsubishi Electric Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, tuotekuva.

Takanpoltto on vähentynyt rajusti ja siitä huolimatta sähkölaskut ovat pienentyneet. Huoltokuluja on tullut 10 vuoden aikana tasan 0 euroa.

Omakotitaloasuja, Mynämäki

Ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on edullisempi hankintahinta sekä helppo ja nopea asennus. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta. Näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu.

Mitsubishi Electric -Ilmavesilämpöpumput tuottavat lämpöä hyvällä hyötysuhteella vielä kovillakin pakkasilla. Kaikista kylmimmillä keleillä maalämpöpumpun hyötysuhde on usein hieman parempi.

Jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan kotiisi parhaimman ratkaisun!

Tutustu ilmavesilämpöpumppu-oppaaseen!

Ilmaisesta ja kattavasta ilmavesilämpöpumppu-oppaastamme löytyy paljon hyödyllistä tietoa ilma-vesilämpöpumpun hankinnan ja käytön tueksi.