olohuone jossa iso sohva, muutama ikkuna ja ilmalämpöpumpun vaalea sisäyksikkö seinällä

Ilmalämpöpumppu-opas

Tervetuloa tutustumaan ilmalämpöpumppu-oppaaseemme! Julkaisemme ajankohtaisia artikkeleita, joista on sinulle hyötyä ilmalämpöpumpun hankinnassa ja sen käytössä.

Lue lisää mikä on ilmalämpöpumppu.

Ilmalämpöpumppu lisälämmönlähteenä on tehokas tapa säästää energiaa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli puolet! Varmista, että ilmalämpöpumppusi toimii hyvin myös talvella.

Ilmalämpöpumpun hankinta.

Suurimmat säästöt saat, kun valitset oikeanlaisen ilmalämpöpumpun ja käytät sitä oikein. Kun olet hankkimassa ilmalämpöpumppua, vertaile eri laitteita, lue muiden kokemuksia ilmalämpöpumpuista ja kysy neuvoa asiantuntijoilta.

Ilmalämpöpumpun asennuskohteet.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Lämpöpumpun asennus on luvanvaraista työtä. Lue lisää, minkälainen ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia autotalliin, mökille tai kerrostaloon ja miten se kannattaa sijoittaa.

kerrostalohuoneisto jonka parvekkeen oven päällä on viilentävä ilmalämpöpumppu

Kun käytät ilmalämpöpumppuasi oikein, sen teho säilyy ja käyttöikä pitenee. Tutustu käytännöllisiin ohjeisiin, joiden avulla puhdistat suodattimen kätevästi itse, ja ilmalämpöpumpun huoltoon.

Ilmastointilaite kotiin.

Ilmastointilaite viilentää kodin ja työtilat mukavaksi kesähelteellä. Kaikkein tehokkain sisäilman jäähdyttäjä on ilmalämpöpumppu. Katso, mitä ilmastointilaitteen hankinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Ilmanviilennin.

Ilmalämpöpumppu on tehokas ilmanviilennin. Katso, milloin kannattaa valita perinteinen ilmalämpöpumppu viilennykseen, ja tutustu Mitsubishi Electric -ilmanviilentäjien käyttäjien kokemuksiin.