Aurinkosähköopas

Tervetuloa tutustumaan aurinkosähköoppaaseemme! Julkaisemme ajankohtaisia artikkeleita, joista on sinulle hyötyä erityisesti omien aurinkopaneelien hankinnassa sekä niiden tuoton ja takaisinmaksuajan arvioinnissa.

Nainen on ulkona auringonvalossa, jonka voi muuttaa aurinkopaneeleilla aurinkosähköksi.

Mitä on aurinkosähkö?

Aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa, jota tuotetaan aurinkopaneeleilla. Katso, miten aurinkopaneelit tuottavat sähköä ja miten se muutetaan kodin käyttöön sopivaksi. Tutustu myös aurinkosähkön tuottamisen elinkaareen ja aurinkopaneelien kierrätykseen.

Nainen ja mies tietokoneella ostamassa aurinkopaneeleja.

Aurinkopaneelien hankinta

Oikein mitoitettu aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa ihanteellisen määrän aurinkoenergiaa ja auttaa säästämään energiakustannuksissa. Katso ohjeet oikean tehoisten aurinkopaneelien valintaan. Autamme sinua laskemaan aurinkopaneelien tuoton ja tarvitsemasi aurinkosähköjärjestelmän hinnan.

Mies asentaa aurinkopaneeleja talon katolle.

Aurinkopaneelien asennuskohteet

Aurinkopaneelien asennuksen hyvä suunnittelu varmistaa tehokkaan aurinkosähköjärjestelmän. Kerromme, mitä suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon.

Mies käyttää aurinkopaneeleja älylaitteella.

Aurinkopaneelien käyttö

Aurinkosähkön myynti sähköyhtiölle kannattaa, kun aurinkopaneelit tuottavat sähköä reilusti enemmän kuin kulutat. Lue lisää, miten saat ylijäämäsähkön myynnistä parhaan tuoton.