Scanoffice Group
Fiksut energiaratkaisut

Scanoffice Group on Suomen suurin lämpöpumppualan toimija ja innovatiivinen kestävän teknologian asiantuntijayritys. Mallistomme kattaa koko lämpöpumppurepertuaarin lisäksi ilmanvaihtolaitteet, aurinkosähköjärjestelmät ja sähköauton latausasemat.

Scanoffice Groupin yritykset Scanoffice Oy ja Scanvarm Oy Ab harjoittavat lämpöpumppualan maahantuontia ja tukkukauppaa, kun taas Scanoffice Solar Oy keskittyy aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköautojen latausasemiin.

Näin helposti hankit laitteiston

1
Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake haluamassasi tuotekategoriassai tai tuotteessa ja lähetä se meille. Ohjaamme tietosi eteenpäin alueesi valtuutetulle jälleenmyyjälle. Voit myös olla suoraan yhteydessä sinua lähellä olevaan asennusliikkeeseen.

2
Saat asiantuntijan arvion

Asiantuntija auttaa sinua hankkimaan sopivan laitteiston. Näin saat laitteestasi parhaan hyödyn ja juuri sinun tarpeillesi suunnitellun kokonaisuuden.

3
Asennusliike hoitaa kaiken

Asennusliike hankkii haluamasi laitteiston, asentaa sen vaivattomasti yhdessä päivässä ja opastaa laitteen oikeaan käyttöön. Luotettavan ammattilaisen tekemä asennus takaa sen, että lopputulos on siisti ja laitteesi takuuehdot täyttyvät.

4
Nauti lopputuloksesta

Olipa hankintasi sitten ilmalämöpumppu, aurinkopaneelit tai sähköauton latausasema

, tulee se kestämään ja palvelemaan sinua pitkään. Voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta ja huolettomista vuosista.

Scanoffice Groupiin kuuluvien yritysten tuotevalikoimaa

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilat edullisesti. Kotiin, kesämökille tai autotalliin!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Tutustu tuotteisiin

GREE-ilmalämpöpumput

Scanvarmin maahantuomat GREE:n ilmalämpöpumput ovat oiva valinta moneen kohteeseen. Mallistosta löytyy tehokkaita ilmalämpöpumppuja koteihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja esimerkiksi liiketiloihin.

gree amber ilmalämpöpumpun sisäyksikön tuotekuva
Tutustu tuotteisiin

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa 60 prosenttia kotisi lämmityskuluissa. Maltilliset investointikustannukset sekä nopea ja ammattitaitoinen asennus tekevät hankinnasta helppoa.

Mitsubishi Electric Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, tuotekuva.
Tutustu tuotteisiin

Maalämpöpumput

Mitsubishi Electricin maalämpöpumput tarjoavat ylivertaisen edullista ja ympäristöystävällistä lämmitystä pitkälle tulevaan. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Tutustu tuotteisiin

Aurinkopaneelit

Lämmitä ja valaise kotisi itse tuottamallasi sähköllä. Tehokkaat aurinkopaneelimme sopivat kaikille katoille ja kestävät todistetusti Suomen oloissa.

Tutustu tuotteisiin

Sähköauton latausasemat

Älykkäillä laitteillamme lataat sähköautosi tai hybridisi nopeasti ja turvallisesti, silloin kun haluat. Latausteho säilyy hyvänä kovillakin pakkasilla.

Tutustu tuotteisiin

Ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-korvausilmalaitteet ovat edullinen tapa parantaa sisäilman laatua. Helppo asennus kaikkiin rakennuksiin.

Tutustu tuotteisiin