Mitsubishi Electric MSZ-LN onyxin musta ilmalämpöpumppu olohuoneessa

Mitsubishi Electric

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu­merkki

Kulunut lämmin kesä on jo taittunut kohti syksyä. Nyt onkin otollinen aika hankkia ilmalämpöpumppu ja valmistautua syksyn ja tulevan talven lämmitystarpeisiin – ensi vuoden kesän viilennyskautta unohtamatta!

Mitsubishi Electric on yksi maailman johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja Scanoffice Oy on sen virallinen maahantuoja. Suomessa ostetuin ilmalämpöpumppumerkki on Mitsubishi Electric, joten sen valitseminen kannattaa!

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin suuret säästöt lämmityskauden aikana. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja pienennät aiheuttamaasi kuormitusta ympäristöön.

Scanoffice on virallinen maahantuoja

Scanoffice Oy on Mitsubishi Electricin virallinen maahantuoja ja yhdessä olemme rekisteröineet Hankintaturvatuote-merkin. Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden paketissa on Hankintaturvatuote ja Imported by Scanoffice -tarrat, joista ne erottaa rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Suomeen maahantuodaan myös Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja, joita ei ole tehty Suomen oloihin sopiviksi. Kaikki Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric -lämpöpumput toimivat todistetusti Suomen oloissa ja niillä on Scanofficen myöntämä pitkä takuu. Scanofficen toimittamiin lämpöpumppuihin on saatavilla myös kattava valikoima varaosia suoraan varastosta sekä ammattitaitoisia asennus- ja huoltoliikkeitä ympäri Suomen.

> Lue tärkeä tiedote Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun ostajalle

> Laske säästösi lämpöpumppulaskurilla

> Tutustu ilmalämpöpumppuvertailuun ja VTT:n testiraportteihin

Mitsubishi Electricin energiatehokkaat ilmalämpöpumput

Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.

Mitsubishi Electric FT-ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikäs ilmalämpöpumppu sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu, valkoinen sisäyksikkö edestä.
Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdytin

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.

Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä.