Menesty markkinajohtajan matkassa

Kiinnostus kestävään teknologiaan ja energiansäästöön on ennennäkemättömän suurta. Nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja tulla mukaan kasvavalle markkinalle!

Olemme Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen maahantuoja ja kestävän teknologian asiantuntijayritys. Saat meiltä johtavat tuotteet ja monipuolista myynnillistä ja teknistä tukea työhösi.

Miksi Scanofficen jälleenmyyjäksi?

Myydyimmät tuotteet

Meillä on markkinoiden laajin valikoima ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja, jotka tuovat käyttäjilleen säästöjä ja parantavat asumismukavuutta. Maahantuomamme Mitsubishi Electric -lämpöpumput ovat Suomen myydyimpiä. Tuotteitamme on asennettu jo satoihintuhansiin kohteisiin ympäri Suomen.

Kestävää teknologiaa

Valitsemme valikoimaamme uusinta teknologiaa hyödyntävät laitteet luotetuilta valmistajilta. Testaamme tuotteemme Suomen vaativissa oloissa ennen valikoimaan ottoa.

Lisää asiakkaita ja myyntiä

Scanofficen valtuutettuna asennus- ja huoltoliikkeenä saat yrityksellesi näkyvyyttä sivustomme jälleenmyyjälistauksessa ja -kartalla. Saat lisää yhteydenottoja asiakkailta ja myyt enemmän.

Apua myyntityöhön

Tarjoamme myyntimateriaalia ja -koulutuksia, joiden avulla pystyt perustelemaan asiakkaille eniten hyötyä tuovat ratkaisut. Jos tuotteet ovat sinulle uusia, autamme mielellämme ensimmäisten kohteiden ratkaisujen valinnassa ja mitoituksessa.

Jatkuva tekninen tuki

Tekninen tukemme auttaa aina, kun sitä tarvitset. Oikea henkilö saadaan kiinni nopeasti, ja saat asiantuntijoiltamme selkeät ja perustellut vastaukset kysymyksiisi.

Tuotteiden hyvä saatavuus

Pyrimme aina pitämään varastossamme riittävän määrän laitteita ja varaosia. Näin pystyt suunnittelemaan ja hoitamaan asennukset ja huollot mahdollisimman hyvin.

Maahantuontia lähes 40 vuotta

Scanoffice on vakavarainen ja kokenut kestävän teknologian asiantuntija. Pitkän kokemuksen myötä tunnemme asiakkaiden ja kumppaneidemme tarpeet hyvin ja pystymme vastaamaan niihin. Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi vielä vuosien päästäkin.

Laaja ammattilaisten verkosto

Meihin luottaa jo yli 2000 kylmä- ja sähköalan yritystä ympäri Suomen. Satsaamme jälleenmyyjäverkostomme korkeaan laatuun, jotta tuotteidemme käyttäjät saisivat parasta laatua ja palvelua. Hyvä maine hyödyttää koko verkostoa.

Scanofficeen on helppo luottaa

Oululainen kylmäliike KylmäCenter Oy on toimittanut Scanofficen tuotteita toimintansa alusta saakka ja ollut tyytyväinen Scanofficen palveluun.

Scanoffice testaa uusia tuotteita aina, ennen kuin ne tulevat myyntiin. Voimme siis olla varmoja, että uusi tuote on varmasti mietitty sekä testattu. Tiedämme myös, että sille löytyy tulevaisuudessa tuki sekä varaosat.

Kimmo Pisilä, Yrittäjä, KylmäCenter Oy