Luomme kestävää, onnellista tulevaisuutta

Tuomme maahan korkealaatuisia puhtaan energian tuotteita. Tuotteemme tuovat merkittäviä säästöjä niin pientaloasujille kuin suuriin kiinteistöihin. Yhdessä kumppaneidemme ja loppukäyttäjiemme kanssa rakennamme jälkipolville puhdasta tulevaisuutta.

Takaamme sinulle turvallisen hankinnan

Maahantuontia lähes 40 vuoden kokemuksella

Tarjoamme monipuolisen ja kattavan valikoiman laitteita, joilla tuotat puhdasta energiaa ja luot miellyttävää, terveellistä asuinympäristöä. Olemme kokenut ja vakaa maahantuontiyritys, jolla on vahva kestävän teknologian asiantuntemus.

Pitkälle kehitetyt tuotteet

Hyväksymme valikoimaamme vain parhaiden valmistajien korkealaatuisia tuotteita. Testaamme tuotteemme vaativissa Pohjolan oloissa, jotta voit nauttia hyödyistä pitkään.

Kehitämme tuotteita aktiivisesti ja luomme uusia innovaatioita. Toimimme suunnannäyttäjänä puhtaan energian tehokkaassa hyödyntämisessä.

Ammattitaitoinen asennus ja opastus

Tuotteitamme myyvät ja asentavat valtuutetut jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Koulutamme jälleenmyyjämme itse ja tarjoamme heille jatkuvaa tuotetukea. Kumppaneiltamme saat aina ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen laitteen käyttöön.

Kattava takuu ja tuki

Olemme tukenasi laitteen koko eliniän ajan. Tarjoamme tuotteillemme pitkän ja kattavan takuun. Ammattitaitoiset asennus- ja huoltoliikkeemme auttavat kaikissa ongelmatilanteissa. Voit luottaa siihen, että varaosia ja huoltopalveluja on saatavilla aina, kun niitä tarvitset.

Kestävää teknologiaa 40 vuoden ajan

Scanoffice on toiminut yhtenä lämpöpumppualan pioneerina siitä lähtien, kun koko toimiala syntyi Suomeen. Vuosien aikana valikoimassa on ollut paljon muitakin tuotteita, kuten ilmanpuhdistimia, ilmankostuttimia, ilmaverhoja ja erilaisia suodatusjärjestelmiä.

Tänä päivänä Scanoffice on monipuolinen energiatalo ja puhtaan energian asiantuntija.

 • Lämpöpumppujen ensimmäiset vuodet

  Ensimmäisiä lämpöpumppuja asensimme ja testasimme jo 90-luvun puolivälin tienoilla. Vasta 2000-luvun taitteessa alkoi lämpöpumppujen yleistyminen toden teolla.

  Ensimmäiset viisi vuotta menivät vakuutellen asiakkaita siitä, että yhdellä kilowatilla sähköä voidaan todella saada useampi kilowatti lämpöä. Tämä väittämä ei millään uponnut epäileväisiin suomalaisiin – ei vaikka Ruotsissa oltiin jo 5–10 vuotta aikaisemmin hyväksytty lämpöpumput kodin lämmönlähteiksi.

  Kun 90-luvulla esittelimme lämpöpumppuja messuilla, oli asiakkaita parijonoksi asti kuuntelemassa myyntipuheitamme. Odotimme valtavaa tilaustulvaa aina messujen jälkeen, mutta saattoi hyvin käydä niin, että sadoista kiinnostuneista asiakkaista yksikään ei laitetta tilannut. Jäätiin odottamaan, josko naapuri tai joku sukulaisista tilaa ensin moisen ikiliikkujan, ja jos häneltä saa hyvät suositukset, niin sitten voisi itsekin siirtyä mietinnöistä hankintoihin.

 • Lämpöpumppujen valikoima kasvaa

  Vuosien saatossa on lämpöpumppujen tuotevalikoima kasvanut suuresti. Ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen rinnalle on tullut markkinoita valtaavat ilma-vesilämpöpumput, jotka ottavat lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtävät lämpöenergian lämmönsiirtimen kautta rakennuksen lämmitysvesikiertoon.

  Tuloilmalämpöpumput lämmittävät ja jäähdyttävät rakennuksen ilmanvaihdon tuloilmaa hyvällä hyötysuhteella. Ilmanvaihtokoneeseen asennetaan patteri, johon ulkoyksikön lämpöpumpputoiminnolla tuottama lämpö (tai jäähdytys) ohjataan.

  Myös suurempiin rakennuksiin asennettavat kiinteistölämpöpumput yleistyvät kovaa vauhtia Suomessa. Sama hyväksi todettu perustekniikka toimii erittäin hyvin myös isommissa rakennuksissa, ja nyt näistä ratkaisuista haetaan kustannussäästöjä myös suurempien kiinteistöjen lämmittämisessä.

 • Aurinkosähköjärjestelmät tulevat osaksi toimintaa

  Vuoden 2018 aikana Scanofficella perustettiin aurinkosähkötiimi, joka aloitti toimintansa toden teolla vuoden 2019 alkupuolella. Scanoffice Aurinkopartneri -verkostoon kuuluu jälleenmyyjiämme, jotka tähtäävät mukaan tähän tulevaisuuden bisnekseen. Mallistomme on nyt valmis, ja työ on täydessä käynnissä. Odotamme merkittävää kasvua tästä tuoteryhmästä lähivuosina.

  Scanoffice Groupin yli 2000:sta jälleenmyyjäpartnerista iso osa on jo ottanut aurinkopaneelit valikoimaansa, ja tuotteiden jakelu kattaa koko Suomen.

 • Kasvanut toiminta vaatii isompia tiloja

  Scanoffice Group muutti keväällä 2017 rakennuttamaansa toimitaloon Espoon Juvanmalmille. Olimme varmoja, että 4200 m2:n logistiikkakeskus 10,5 m korkealla varastolla riittää myös tulevaisuuden tarpeisiin. Väärin arvasimme. Olemme jo nyt ottaneet käyttöön kaksi muuta logistiikkakeskusta. Lisäksi suunnittelemme rakennuksen laajennusosaa ja etsimme tonttia uudelle suurelle logistiikkakeskukselle. Tämä on toisaalta melko mieluinen ongelma.

 • Scanoffice Group on alansa markkinajohtaja

  Tänä päivänä Scanoffice Group muodostuu viidestä liiketoimintaa harjoittavasta yhtiöstä.

  Scanoffice Oy ja Scanvarm Oy Ab harjoittavat lämpöpumppualan maahantuontia ja tukkukauppaa Suomessa, ja ScanMont AB toimii samalla toiminta-ajatuksella Ruotsin markkinoilla. Yrityksiin kuuluu myös SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuonna 2017 käyttöönotetun toimitalon yritysryhmän Suomen yritysten käyttöön. Uusin yritys Scanoffice Groupissa on aurinkosähkötoimintaan keskittyvä Scanoffice Solar Oy, joka perustettiin vuonna 2021.

  Yhteensä Scanoffice Groupin liikevaihto ylittää 150 miljoonaa euroa, ja yhtiöt työllistävät noin 100 henkilöä.

  Scanoffice Group on Suomen suurin lämpöpumppualan toimija ja innovatiivinen kestävän teknologian asiantuntijayritys. Mallistomme kattaa koko lämpöpumppurepertuaarin lisäksi ilmanvaihtolaitteet, aurinkosähköjärjestelmät ja sähköauton latauslaitteet.

  Seuraaviin vuosikymmeniin olemme jo varautuneet muun muassa sukupolvenvaihdoksella Groupin perustajaperheessä. Näin pallo pyörii jatkossakin ilman sammaleen rihmaakaan.