ilmalämpöpumpun sisäyksikkö johon vaihdetaan uudet suodattimet.

Muut tuotteet ja tarvikkeet

Tarvikkeita lämpöpumppuihin

Valikoimastamme löydät muun muassa useissa eri väreissä lämpöpumppujen suojakotelot ja -katokset, jotka suojaavat lämpöpumpun ulkoyksikköä tuulelta, lumelta sekä jäätymiseltä. Valikoimaan kuuluu myös kattavasti erilaisia lämpöpumppujen suodattimia, pesunesteitä, asennustelineitä ja sulatusvesikaukaloita.

Sisäyksiköiden suodattimet ja kennonpesuneste ovat tärkeitä lisävarusteita ilmalämpöpumpun sisäyksikön hoitoon ja ylläpitoon. Suodattimien vaihtoväli riippuu yksilöllisesti lämpöpumpun asennuspaikasta ja sen altistumisesta pölylle, mikrobeille ja lialle.

Lisäksi valikoimasta löytyy ilmalämpöpumppujen etäohjaimet WiFi:llä tai SIM-kortilla varustettuna, ilmankostuttimet, kosteudenpoistimet sekä Jet Towel -käsikuivaimet.

Pääset tämän lisäksi tutustumaan valikoimissamme oleviin lämpöpumpun asennuksen työkaluihin sekä asennustarvikeluetteloon, jotta asennuksesta tulee mahdollisimman tyylikäs ja käytännöllinen.

Jälleenmyyjät ja muut B2B-asiakkaat voivat tutustua tuotteisiin Scanofficen jälleenmyyjien verkkokaupasta.

Suojakotelot ja katokset

Suojakoteloita löytyy moneen ympäristöön, ja puuvalmiit suojakotelot voidaan lakata tai maalata miettien talon yleisilmettä. Suojakotelot suojaavat lämpöpumpun ulkoyksikköä tuulelta, sateelta ja lumelta. Scanofficen suojakotelot ja -katokset on valmistettu Suomessa.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Tutustu tuoteryhmään

Asennustelineet, sulatusvesikaukalot ja kondenssivesiastiat

Ulkoyksiköiden telineet valitaan ilmalämpöpumpun koon mukaan, sekä sen mukaan tuleeko lämpöpumpun ulkoyksikkö esimerkiksi talon seinään seinäkiinnitystelineellä, maatukitelineellä maahan taikka parvekkeelle parvekejalustalle. Joissain tilanteissa voidaan käyttää myös sulatusvesikaukaloita ja kondenssivesiastioita.

lämpöpumpun asennusteline
Tutustu tuoteryhmään

Sisäyksiköiden suodattimet ja puhdistus

Ilmalämpöpumpun sisäyksiköiden suodattimet olisi hyvä vaihtaa vähintään 1-2 vuoden välein.  Suodattimet tulee myös pitää puhtaana, jotta asunnon sisäilma pysyy raikkaana. Kennonpesuneste on desinfioiva puhdistusaine ilmalämpöpumppujen kennojen ja puhallinsiiven puhdistamiseen. Se poistaa laitteesta epäpuhtauksia ja hajun aiheuttajia.

mitsubishi electric suodatin
Tutustu tuoteryhmään

Etäohjaimet

Etäohjain ilmalämpöpumpulle tuo lisämukavuutta kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ilmalämpöpumpuissa, joissa ei ole sisäänrakennetua WiFi-ominaisuutta. WiFi-etäohjaus on mahdollista myymissämme Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuissa MELCloud WiFi -ohjauksen avulla. SIM-kortilla toimiva vaihtoehto on taas AirPatrol Nordic.

AirPatrol Nordic V2, airpatrolin lähetin sekä mobiilisovellus.
Tutustu tuoteryhmään

Kosteudenpoistimet

Kosteudenpoistajat huolehtivat asetetun ilmankosteustason ylläpidosta automaattisesti ja käynnistyykin vain tarvittaessa. Ne myös poistavat kosteaa tunkkaista ilmaa ja luovat tilalle kuivaa sekä lämmintä ilmaa, samalla huoneilmaa puhdistaen! Laitteet ovat hiljaisia, pieniä ja kevyitä – sopivat kaikkiin tiloihin.

King Post DKB20E -kosteudenpoistin, valkoinen.
Tutustu tuoteryhmään

Asennustarvikkeet ja työkalut -kuvasto

Laaja valikoima erilaisia asennustarvikkeita ja työkaluja lämpöpumppujen ensiluokkaiseen ja ammattimaiseen asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen.

lämpöpumpun asennuskotelo, valkoinen
Avaa luettelo (PDF)

Muita tuotteita

Mitsubishi Electric Jet Towel -käsikuivain

Energiatehokas Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain on edullisempi ratkaisu kuin totutut käsikuivaimet ja paperi- tai kangaspyyhkeet.

valkoinen mitsubishi electric jet towel käsienkuivain.
Puskuri- ja käyttövesivaraajat

Scanoffice-puskurivaraajat sekä SV-puskurivaraajat optimoivat ilmavesi- tai maalämpöpumpun toiminnan lämmitysjärjestelmässä. Siron kokonsa ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti omakotitalon lämpöpumppuratkaisuihin.

valkoiset scanoffice puskurivaraajat 90 ja basic 90.
Ventilclima CSV/4S21-22 -kattokasettimallinen puhallinkonvektori

Lähes huomaamaton Ventilcliman CSV-sarjan kasettimallin puhallinkonvektorit. Runko on valmistettu galvanoiduista metallilevyistä.

venticlima csv kattokasettimalli puhallinkonvektori.