Ilmanviilennin.

Viilentävä ilmalämpöpumppu pelastaa kesän helteiltä

Ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaasti niin kotona, mökillä kuin toimistolla. Mukavan viileästä sisäilmasta nauttii koko perhe, mukaan lukien lapset, vanhukset ja lemmikit.

Hanki viilentävä ilmalämpöpumppu nyt, niin vältät kesän toimitusruuhkat!

Monia syitä hankkia ilmalämpöpumppu viilennykseen

 • Vaivaton käyttää

  Ilmalämpöpumpulla viilennät nopeasti ja pidät sisäilman helposti juuri halutussa lämpötilassa. Etäohjauksella säädät esimerkiksi mökin lämpötilan sopivaksi jo ennen paikalle saapumista.

 • Edullista viilennystä

  Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa keskimäärin vain alle euron päivässä. Kun pidät ikkunat ja ovet viilennyksen aikana kiinni, sisään ei turhaan pääse lämmintä ilmaa pumpun viilennettäväksi, eivätkä viilennyskulut paisu.

 • Poistaa kosteutta

  Korkea ilmankosteus tekee olon tukalaksi kesähelteillä. Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta sisäilmasta kondensaation avulla. Tämä tekee sisäilmasta miellyttävän ja raikkaan tuntuista.

 • Ei vedontunnetta

  Ilmalämpöpumpun puhallustekniikka levittää viileän ilman miellyttävästi ilman vedontunnetta. Viileä ilma voidaan ohjata kohti kattoa, josta se jakautuu tasaisesti huoneilmaan.

 • Sisäilma pysyy puhtaana

  Siitepöly ja ötökät pysyvät ulkona, koska ikkunoita ei tarvitse avata tuuletusta varten. Lisäksi ilmalämpöpumpun tehokkaat ilmansuodattimet puhdistavat sisäilmasta pölyä ja muita epäpuhtauksia.

 • Sopii moneen kohteeseen

  Ilmalämpöpumppu on mainio viilennysratkaisu hyvin monenlaisiin kohteisiin: kotiin, mökille, toimistoon tai vaikka suurempaan halliin! Viilentävä ilmalämpöpumppu voidaan asentaa myös parvekkeelliseen kerrostaloasuntoon. Asennukseen tarvitaan taloyhtiön lupa, mutta yleensä estettä ei ole. Jälleenmyyjämme neuvovat mielellään lupa-asioissa.

 • Asunnon arvo kasvaa

  Ilmalämpöpumppu tekee kodistasi houkuttelevamman ostajille tai vuokralaisille, nostaen sen arvoa.

Vaikka talossa on paljon ikkunapintaa ja aurinko pääsee porottamaan aamusta iltaan, ei ole missään vaiheessa tarvinnut kärsiä kuumuudesta.

Jouni Laitinen, omakotitaloasukas, Pori

Lämpöpumppu-bottimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi so­vel­tu­vim­man il­ma­läm­pö­pum­pun

Suositut ilmalämpöpumput viilennykseen

Alla on mallistostamme muutamia erinomaisia ilmalämpöpumppuja viilennyskäyttöön. Jälleenmyyjämme auttavat sopivan laitteen valinnassa.

Mitsubishi Electric HR

Pelkästään viilentävä ilmalämpöpumppu. Edullinen ja erinomainen valinta erityisesti kerrostaloon. Pienen kokonsa ansiosta sisäyksikkö on helppo sijoittaa. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.

Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä.

Mitsubishi Electric LN

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN tuo mukavaa viileyttä kesähelteillä ja lämmittää tarvittaessa myös talvipakkasilla. Valitse neljästä upeasta väristä omasi!

Punainen Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmlämpöpumppu edestä kuvattuna

Mitsubishi Electric AY

Energiatehokas, pienikokoinen ja hiljainen AY-ilmalämpöpumppu tuo kotiin nopeasti ja tehokkaasti kaivattua viilennystä. Tyylikäs mattapintainen muotoilu ja pyöristetyt kulmat.

Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Laite (Mitsubishi Electric HR Cool) on todella hiljainen ja käytännössä huomaamaton.

Kerrostaloasukas, Turku
Mies istuu keittiönpöydän äärellä kannettavan tietokoneen edessä veikeä ilme kasvoillaan

Valmiina helteisiin – Tilaa nyt viilentävä ilmalämpöpumppu!

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta täyttämällä oheinen lomake. Välitämme viestisi jälleenmyyjälle, joka on sinuun yhteydessä.