Töihin meille

Tule mukaan rakentamaan kestävää huomista! Scanoffice on Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen maahantuoja ja puhtaan energian asiantuntija.

Olemme vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyritys ja osa Scanoffice Groupia. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla. Meillä on töissä yli 90 alan asiantuntijaa.

Miksi Scanofficelle?

Meidän scanofficelaisten intohimo on löytää suomalaisiin koteihin ja kiinteistöihin kestäviä, innovatiivisia teknologioita. Sellaisia, jotka pienentävät sähkölaskuja, helpottavat arkea ja tekevät hyvää ympäristölle.

Meillä tehdään töitä piinkovalla ammattitaidolla, mutta kraka sopivan löysällä. Jos nyt krakaa ylipäätään tarvitaan. Luottamusta varjelemme niin toisiimme, asiakkaisiimme kuin kumppaneihimme. Asiantuntijuuttamme arvostetaan.

Meidän kanssa pääset näköalapaikalle kasvavalla alalla, luotetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Yksin ei tarvitse jäädä, vaan saat tueksesi kannustavan tiimin.

Millaista on työskennellä Scanoffice Groupissa? Työntekijät vastaavat

Scanoffice Group

Scanoffice Group muodostuu viidestä yrityksestä. Suomen markkinoilla toimivat maahantuonti- ja tukkuliikkeet Scanoffice Oy, Oy Scanvarm Ab sekä aurinkosähkötuotteisiin keskittynyt Scanoffice Solar Oy.

Ruotsin Göteborgissa toimii tytäryhtiömme Scanmont Ab. Lisäksi yrityksiin kuuluu SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuonna 2017 käyttöön otetun Suomen toimistomme.

Scanoffice Groupin liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa.