Työskentelemme puhtaan huomisen puolesta

Kestävä tulevaisuus on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Kestävyys tarkoittaa meille sitoutumista tuotteidemme korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Pyrimme myös minimoimaan oman toimintamme ympäristövaikutukset.

Tuotteita, joilla on vaikutusta

Maahantuomamme tuotteet pienentävät asumisen ja elämisen hiilidioksidipäästöjä. Energiatehokkaat tuotteet auttavat niin kotitalouksia kuin yrityksiä vähentämään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Ilmastonmuutoksen torjumisessa jokaisella valinnalla on merkitystä.

Kestäviä tuotteita Pohjolan oloihin

Valitsemme edustamamme tuotteet huolella ja testaamme niiden soveltuvuuden Suomen vaativiin sääoloihin. Takaamme varaosien saatavuuden ja teknisen tuen koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Näin tuotteiden pitkä käyttöikä saadaan hyödynnettyä täysin ja syntyy myös vähemmän kierrätysjätettä.

Edistynyt teknologia maksimoi energiatehokkuuden

Seuraamme jatkuvasti alamme kehitystä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntävät ja parhaan energiatehokkuuden mahdollistavat ratkaisut. Esimerkiksi lämpöpumppujen invertteritekniikka tai ympäristöystävälliset kylmäaineet ovat asioita, jotka hyödyttävät niin luontoa kuin kukkaroa.

2 TWh puhdasta energiaa vuodessa

Tuotteitamme on asennettu jo satoihintuhansiin kohteisiin ympäri Suomen. Toimittamamme lämpöpumput ja aurinkopaneelit tuottavat noin 2 000 000 000 kWh (2 TWh) puhdasta energiaa joka vuosi. Tällä energiamäärällä lämmitetään noin 130 000 omakotitaloa Suomen ilmastossa.

Ympäristövastuu Scanofficen toimitiloissa

Lämpöä ilma-vesilämpöpumpuilla

Lämmitämme toimitilamme 90 kW:iin asti ilma-vesilämpöpumpuilla. Pumppujen tarvitsema sähkö tuotetaan puhtaalla tuulivoimalla.

Sähköä omalta katolta

Tuotamme vuosittain 25 000 kWh sähköä aurinkovoimalalla, joka on sijoitettu toimitilojemme katolle. Aurinkoenergialla ladataan muun muassa yrityksemme autoja. Aurinkosähköä riittää vuosittain noin 125 000 kilometrin ajomatkalle.

Energiaa pakkausjätteestä

Kierrätämme pakkausjätteet, kuten pahvit, muovit, metallit, piirikortit sekä puun. Se osuus, jota ei kierrätetä, poltetaan energiaksi.

Tuotteet kiertoon

Olemme ELKER-kierrätysyhteisön jäsen sekä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy -yhteisöön rekisteröitynyt jäsen. Tämän ansiosta voit kierrättää meiltä hankkimasi tuotteen veloituksetta, kun se on saavuttanut käyttöikänsä lopun.

Puhtaampaa autoilua

Olemme asentaneet pysäköintipaikoillemme sähköautojen latauspisteet. Näin edistämme siirtymistä puhtaampaan autoiluun.

Matkustus minimiin

Lähes kaikkiin yhtiömme sisäisiin kokouksiin on mahdollista osallistua etänä. Henkilökuntamme on vähentänyt lentomatkustamisen minimiin, ja matkat ovat sallittuja vain johtoryhmän erillisellä suostumuksella.