Mies ja nainen tietokoneella tekemässä laskelmia taloudestaan ja raha-asioista. Naisen vieressä pieni vaaleanpunainen säästöpossu ja muistiinpanovälineet.

Energiaratkaisut joustavilla maksutavoilla

 • ☀️ Kesän viilein maksuaikatarjous 1.6.-31.8. Rahoita hankintasi ja siirrä eräpäivää halutessasi 3 kk eteenpäin - täysin kuluitta ja koroitta!
  Lue lisää

  SOG-rahoituksen maksuaikatarjous 1.6.-31.8.

  Älä suotta kärvistele kesähelteillä kuumassa kodissa! Kaikkiin 31.8.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kolmen kuukauden eräpäivän siirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kolmen kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä. Voit tällöin päättää maksatko laskun kokonaan pois, vai jatkatko maksusuunnitelman mukaisesti.

  Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

  Maksa hankintasi pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä

  Joustava maksutapa tekee energiaremontin hankinnasta nopeaa ja huoletonta. Kotiisi asennettu lämpöpumppu tai aurinkosähköjärjestelmä alkaa tuottaa säästöjä heti käyttöönoton jälkeen ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kuukausittaiset kulusi eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä. Joustavaa maksutapaa voit hyödyntää kaikkiin Scanofficen tuoteryhmiin.

  Voit laskea mahdollisen säästösi helposti lämpöpumppulaskurillamme.

   

  Tutustu tarkemmin joustavaan maksutapaan ja rahoituslaskuriin

SOG-rahoituksen maksuaikatarjous 1.6.-31.8. ☀️

Haaveiletko viileästä kodista ja puhtaasta energiantuotannosta? Tuntuuko investointi kodin energiaremonttiin kuitenkin liian suurelta kerralla maksettavaksi?

Kaikkiin 31.8.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kolmen kuukauden eräpäivän siirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kolmen kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä.

SOG-rahoituksella voit hankkia energiaratkaisun heti ja maksaa sen vasta myöhemmin. Voit maksaa rahoitusta joustavasti takaisin kuukaudessa sen verran, kuin sinun tilanteeseesi sopii.

Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Maksa hankintasi pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä

Joustava rahoitus tekee energiaremontin hankinnasta nopeaa ja huoletonta. Kotiisi asennettu lämpöpumppu tai aurinkosähköjärjestelmä alkaa tuottaa säästöjä heti käyttöönoton jälkeen ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kuukausittaiset kulusi eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat sinua laskemaan, paljonko vähentynyt energiankulutus tuo sinulle säästöjä vuosittain. Näin voit mitoittaa investoinnin vaatiman rahoituksen helposti.

SOG-rahoitus

 • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
 • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
 • Eräpäivän siirtokampanjan aikana 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk
 • Ei luoton perustamismaksua
 • Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Alla olevalla laskurilla voit kätevästi selvittää, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika ja kuukausittain maksettava summa.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt Rahoituksen haku -sivulle, jossa voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen.

42000 €
6 vuotta

714 € / kk

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 10,64 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,45 % 04/24), perustamismaksu O € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 778,78 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 92 kk. Luoton myöntää OPYrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ilmalämpöpumpun rahoitus on edullista

Kun hankit ilmalämpöpumpun osamaksulla, saat sen käyttöösi nopeasti ja helposti. Ilmalämpöpumppu-investointi maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia! Myös tilojen viilennys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Ilma-vesilämpöpumppu helposti osamaksulla

Voit maksaa ilma-vesilämpöpumpun rahoituksen nopeasti takaisin, kun valitset laitteen energiatehokkaista malleistamme. Älykkäät ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Kestävä maalämpö – rahoituksella maalämpöpumppu heti käyttöön

Maalämpöpumppu on erinomainen valinta lämmitysmuodoksi: se on ylivoimaisen edullinen käyttää ja kestää jopa yli 20 vuotta. SOG-rahoituksella saat maalämpöpumpun heti käyttöösi. Voit maksaa lainaa lämmityskustannuksista saamillasi säästöillä.

Aurinkopaneelit rahoituksella katolle nopeasti

Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä omavaraisemmin ja voit olla murehtimatta sähkön hintojen noususta. Paneelit tuottavat hyvin myös Suomen oloissa ja kestävät kymmeniä vuosia. Jälleenmyyjämme auttaa sinua mitoittamaan järjestelmän oikein ja neuvoo rahoituksen hakemisessa. Lue lisää myös aurinkopaneelien hinnoista

Hanki sähköauton latausasema - aloita joustavalla rahoituksella

Sähköauton latausasema tuo mukavuutta ja säästöjä arkeesi, mahdollistaen nopean ja turvallisen latauksen kotona tai mökillä. Voit hyödyntää edullista sähköä ja jopa aurinkoenergiaa lataukseen, mikä tekee sähköauton käytöstä entistä edullisemman. Tarjoamme asiantuntevan avun latausaseman valintaan ja asennukseen. Lue lisää sähköauton lataamisesta kotona ja siitä, kuinka voit tehdä arjestasi vihreämpää ja vaivattomampaa​​.