Energiaratkaisut joustavilla maksutavoilla

Haaveiletko pienemmistä asumismenoista, mukavasta lämmityksestä ja puhtaasta energiantuotannosta? Tuntuuko investointi kodin energiaremonttiin kuitenkin liian suurelta kerralla maksettavaksi?

SOG-rahoituksella voit hankkia energiaratkaisun heti ja maksaa sen vasta myöhemmin. Voit maksaa rahoitusta takaisin kuukaudessa sen verran, kuin sinun tilanteeseesi sopii.

Maksa hankintasi pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä

Joustava rahoitus tekee energiaremontin hankinnasta nopeaa ja huoletonta. Kotiisi asennettu lämpöpumppu tai aurinkosähköjärjestelmä alkaa tuottaa säästöjä heti käyttöönoton jälkeen ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kuukausittaiset kulusi eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat sinua laskemaan, paljonko vähentynyt energiankulutus tuo sinulle säästöjä vuosittain. Näin voit mitoittaa investoinnin vaatiman rahoituksen helposti.

SOG-rahoitus

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
  • Eräpäivänsiirtokampanjan aikana 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Alla olevalla laskurilla voit kätevästi selvittää, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika ja kuukausittain maksettava summa.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt Rahoituksen haku -sivulle, jossa voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen.

42000 €
6 vuotta

714 € / kk

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 11,71 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 08/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 19 286,78 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 161 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ilmalämpöpumpun rahoitus on edullista

Kun hankit ilmalämpöpumpun osamaksulla, saat sen käyttöösi nopeasti ja helposti. Ilmalämpöpumppu-investointi maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia! Myös tilojen viilennys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Ilma-vesilämpöpumppu helposti osamaksulla

Voit maksaa ilma-vesilämpöpumpun rahoituksen nopeasti takaisin, kun valitset laitteen energiatehokkaista malleistamme. Älykkäät ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Kestävä maalämpö – rahoituksella maalämpöpumppu heti käyttöön

Maalämpöpumppu on erinomainen valinta lämmitysmuodoksi: se on ylivoimaisen edullinen käyttää ja kestää jopa yli 20 vuotta. SOG-rahoituksella saat maalämpöpumpun heti käyttöösi. Voit maksaa lainaa lämmityskustannuksista saamillasi säästöillä.

Aurinkopaneelit rahoituksella katolle nopeasti

Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä omavaraisemmin ja voit olla murehtimatta sähkön hintojen noususta. Paneelit tuottavat hyvin myös Suomen oloissa ja kestävät kymmeniä vuosia. Jälleenmyyjämme auttaa sinua mitoittamaan järjestelmän oikein ja neuvoo rahoituksen hakemisessa. Lue lisää myös aurinkopaneelien hinnoista