Kaikki onnistuneen LVI-ratkaisun suunnitteluun

Scanofficen kestäviksi todistetuilla laitteilla, hyvillä ratkaisumalleilla ja asiantuntijoiden tuella suunnittelet parhaat kokonaisuudet energiatehokkaaseen lämmitykseen, viilennykseen ja ilmanvaihtoon.

Kokenut tiimimme auttaa löytämään kohteeseesi toimivimman laitekokonaisuuden sekä mitoittamaan ja sijoittamaan sen oikein, oli kyse sitten pienestä asuintalosta tai suuresta kiinteistöstä.

Tuotteita, joihin voit luottaa

Kattavasta valikoimastamme löydät kehittynyttä teknologiaa hyödyntävät lämpöpumppu- ja ilmanvaihtoratkaisut sekä muita puhtaan energian tuotteita luotetuilta valmistajilta. Olemme testanneet tuotteemme omassa testilaboratoriossamme sekä osan yhteistyössä Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa ennen valikoimaan hyväksymistä.

Scanoffice Groupin tuoteluettelosta löydät kaikkien maahantuomiemme tuotteiden ominaisuudet ja tekniset tiedot. Voit ladata tuotekohtaisia dokumentteja myös tuotteiden omilta sivuilta.

CAD-mallit ja -kaaviot

Alle olemme lisänneet yleisimpiä toteutusmalleja. Kysy lisää materiaalia asiantuntijoiltamme.

Miksi Scanoffice?

Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Scanofficen kattavasta valikoimasta löydät toimivat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Valitsemme tuotteemme huolellisesti alan parhailta valmistajilta ja varmistamme, että ne sopivat Pohjolan vaativiin sääoloihin. Maahantuomamme Mitsubishi Electric -lämpöpumput ovat markkinoiden suosituimpia.

Vankka asiantuntemus

Scanoffice on lämpöpumppujen pioneeri Suomessa ja toiminut alalla jo lähes neljän vuosikymmenen ajan. Pitkän kokemuksen myötä asiantuntijamme tuntevat eri kohteisiin parhaiten sopivat laiteratkaisut, alan vaatimukset sekä suunnittelutyön haasteet.

Ammattitaitoisten asentajien verkosto

Osuvan laitevalinnan ja -mitoituksen lisäksi autamme sinua halutessasi myös hankkeen myöhemmissä vaiheissa. Meillä on valtakunnallinen verkosto valtuutettuja asennusliikkeitä, joiden avulla saat suunnitelmillesi ammattitaitoisen toteutuksen.

Tukenasi vielä vuosien päästäkin

Scanofficen kanssa et jää yksin. Olemme kokenut ja vakavarainen maahantuontiyritys ja luotettava kumppani pitkälle tulevaan. Voit olla varma, että suunnittelemillesi ratkaisuille löytyy aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.