scanofficen scanoffice lämpöpumppu-pro valkoinen pakettiauto syksyisellä vuoristotiellä

Ammattitaitoiset jälleenmyyjät palveluksessasi

Löydät Scanofficen valtuuttaman jälleenmyyjän aina läheltäsi: tuotteitamme myy jo yli 2000 ammattitaitoista kylmä- ja sähköalan yritystä ympäri Suomen.
Yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa tarjoamme yksilöllisiä ja kestäviä energiaratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Kattava palvelu hankinnasta huoltoon

Scanofficen jälleenmyyjä auttaa löytämään juuri sinulle sopivan energiaratkaisun ja neuvoo oikean laitteen valinnassa. Hän mitoittaa laitteet ja tuo ne mukanaan asennuksen yhteydessä.

Jälleenmyyjä vastaa myös asentamiensa laitteiden huollosta ja korjauksesta. Myönnämme maahantuomillemme laitteille pitkän ja kattavan takuun ja toimitamme jälleenmyyjillemme tarvittavat varaosat.

Jälleenmyyjältä saat myös opastuksen laitteidesi käyttöön. Saat parhaat hyödyt ja suurimmat säästöt, kun käytät laitettasi oikein.

Tinkimätöntä ammattitaitoa

Satsaamme jälleenmyyjiemme ammattitaitoon, jotta tuotteen käyttäjänä saisit parasta laatua ja palvelua. Edellytämme kaikilta jälleenmyyjiltämme vahvaa alan asiantuntemusta ja asiakaslähtöistä palvelua.

Hyväksymme jälleenmyyjiksi vain ennakkoperintärekisterissä olevia yrityksiä, joiden ammattilaisilla on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin myöntämät sähkö- ja kylmäaineluvat.

Jälleenmyyjillämme on maahantuojan jatkuva tuki

Scanoffice huolehtii aktiivisesti jälleenmyyjiensä ammattitaidosta erilaisilla ja monipuolisilla, käytännönläheisillä koulutuksilla. Loppuasiakas voi näin varmistua siitä, että Scanofficen laitteiden asennuksen suorittaa pätevä ammattilainen.

Lisäksi jälleenmyyjillämme on aina Scanofficen kokeneiden asiantuntijoiden tietotaito käytettävissään. Niin hankalaa kysymystä ei olekaan, etteikö siihen löytyisi yhdessä ratkaisu!

Näin tunnistat Scanofficen valtuuttaman jälleenmyyjän

Tunnistat Scanofficen valtuuttaman jälleenmyyjän alla olevista merkeistä. Tutustu tarkemmin jälleenmyyntiketjuihimme ja ota yhteyttä sinua lähimpään jälleenmyyjään!