Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu, maahantuoja Scanoffice Oy. Vaalea sisäyksikkö vaaleansävyisessä olohuoneessa vaalean sohvan yläpuolella.

Mitsubishi Electric

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu­merkki

Näin pakkaskelien vallitessa on otollinen aika varmistaa energiatehokas lämmitys ja hankkia ilmalämpöpumppu. Se on samalla katse kohti seuraavan kesän viilennystarpeisiin.

Eikä se pelkästään lämmitä tai viilennä, vaan ilmalämpöpumpulla voi myös säästää sähkölaskussa keskimäärin 40 % vuodessa. Houkuttelavaa, eikö? Suomessa ostetuin ilmalämpöpumppumerkki on Mitsubishi Electric, joten sen valitseminen kannattaa!

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin suuret säästöt lämmityskauden aikana. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja pienennät aiheuttamaasi kuormitusta ympäristöön.

Scanoffice on virallinen maahantuoja

Scanoffice Oy on Mitsubishi Electricin virallinen maahantuoja ja yhdessä olemme rekisteröineet Hankintaturvatuote-merkin. Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden paketissa on Hankintaturvatuote ja Imported by Scanoffice -tarrat, joista ne erottaa rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Suomeen maahantuodaan myös Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja, joita ei ole tehty Suomen oloihin sopiviksi. Kaikki Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric -lämpöpumput toimivat todistetusti Suomen oloissa ja niillä on Scanofficen myöntämä pitkä takuu. Scanofficen toimittamiin lämpöpumppuihin on saatavilla myös kattava valikoima varaosia suoraan varastosta sekä ammattitaitoisia asennus- ja huoltoliikkeitä ympäri Suomen.

> Lue tärkeä tiedote Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun ostajalle

> Laske säästösi lämpöpumppulaskurilla

> Tutustu ilmalämpöpumppuvertailuun ja VTT:n testiraportteihin

Mitsubishi Electricin energiatehokkaat ilmalämpöpumput

Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.

Mitsubishi Electric FT-ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, maahantuoja Scanoffice Oy.
Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdytin

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.

Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä.