KIDE

EMR-sarjan kattokojeet

Ympäristöystävällinen kylmäaine

EMR-sarjan kojeikoissa on ympäristöystävällinen kylmäaine R290, toiselta nimeltään propaani. Propaanin kasvihuonevaikutus GWP (Global Warming Potential) on vain kolme. Lisäksi kojeikossa on propaania alle 150 grammaa, joten laitteisto on lähes ilmastoneutraali.

Kylmäainetäyttö, valaisin sekä kauko-ohjain sisältyvät toimitukseen

Kojeikossa on valmiina muun muassa kylmäainetäyttö, vesitiivis huoneen valaisin sekä kauko-ohjain viiden metrin kaapelilla.

Kattoasennus säästää tilaa

Katolle asennettu kojeikko säästää tilaa, kun koko laitteisto on poissa tieltä.

Tuotetiedostot

Muita KIDE-tuotteita

Uutuus
KIDE EMB-sarjan monoblock-seinäasennusmallit

KIDE EMB-sarjan kojeikot asennetaan suoraan seinään tehtyyn aukkoon – kylmäaineputkien liitoksia ei tarvita. Helppoa ja nopeaa!

Kide EMB-sarjan seinustalle asennettava kojeikko.
Uutuus
KIDE ESC-sarjan split-mallit

KIDE ESC-sarjan kojeikoissa on erillinen höyrystin ja lauhdutin. Höyrystin asennetaan huonetilan kattoon, jolloin kylmätila voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Kide esc-sarja, jossa ulkoinen lauhdutin sekä kaukosäädin.
Uutuus
KIDE-hyllystöt

KIDE-kylmähuoneiden ja -pakkastilojen hyllytasot ovat kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Ne on helppo irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.

KIDE-hyllystö neljällä sinisellä hyllytasolla.
Uutuus
KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat

Uudet, modulaariset KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat on helppo asentaa ja purkaa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Saat kaiken kylmätilassa tarvittavan nyt vaivattomasti samasta paikasta!

KIDE-kylmähuone, tuotekuva.