Kestävää teknologiaa

Pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta
☀️ Kesän viilein maksuaikatarjous 1.6.-31.8. Siirrä eräpäivää halutessasi 3 kk eteenpäin - täysin kuluitta ja koroitta!

Tuotevalikoimamme

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilat edullisesti. Kotiin, kesämökille tai autotalliin!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Tutustu tuotteisiin

Ilma-vesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumpulla säästät jopa 60 prosenttia kotisi lämmityskuluissa. Maltilliset investointikustannukset sekä nopea ja ammattitaitoinen asennus tekevät hankinnasta helppoa.

Mitsubishi Electric Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, tuotekuva.
Tutustu tuotteisiin

Maalämpöpumput

Mitsubishi Electricin maalämpöpumput tarjoavat ylivertaisen edullista ja ympäristöystävällistä lämmitystä pitkälle tulevaan. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Tutustu tuotteisiin

Aurinkopaneelit

Lämmitä ja valaise kotisi itse tuottamallasi sähköllä. Tehokkaat aurinkopaneelimme sopivat kaikille katoille ja kestävät todistetusti Suomen oloissa.

Musta aurinkopaneeli
Tutustu tuotteisiin

Sähköauton lataus

Älykkäillä laitteillamme lataat sähköautosi tai hybridisi nopeasti ja turvallisesti, silloin kun haluat. Latausteho säilyy hyvänä kovillakin pakkasilla.

Tutustu tuotteisiin

Ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-korvausilmaventtiilit ovat edullinen tapa parantaa sisäilman laatua. Helppo asennus kaikkiin rakennuksiin.

Tutustu tuotteisiin

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin valikoima energiatehokkaita ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmänne rinnalle, tai sen tilalle. Jälleenmyyjämme auttavat löytämään kiinteistöllenne parhaan laitekokonaisuuden.

Tutustu tuotteisiin

Muut tuotteet

Kattava valikoima muita kestäviä valintoja arkesi tueksi: etäohjaimet, käsikuivaimet, ilmankostuttimet ja kosteudenpoistimet.

Tutustu tuotteisiin