Sinertävät isot aurinkopaneelit kuvattuna vasten sinistä ja kirkasta taivasta.

Aurinkopaneelit Kangasniemi, myynti ja asennus

Oletko hankkimassa aurinkopaneeleja kotiin, kesämökille tai muuhun kiinteistöön Kangasniemen seudulla?

Scanoffice on johtava puhtaan energian ratkaisujen maahantuonti- ja tukkuliike, jonka valikoimasta löydät kaiken tarvittavan omavaraisen aurinkosähkön tuotantoon. Kangasniemellä toimivat valtuutetut Scanoffice Aurinkopartnerit asentavat käyttövalmiit aurinkopaneelit luotettavasti ja ovat tukenasi myös asennuksen jälkeen.

Näin saat aurinkopaneelit katollesi

1
Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin välitämme yhteydenottopyyntösi Kangasniemellä toimivalle Scanoffice Aurinkopartnerille. Voit myös itse etsiä asennusliikkeen alla olevan listan avulla ja ottaa suoraan yhteyttä liikkeeseen.

2
Arviokäynti ja tarjous

Asiantuntija tulee luoksesi arvioimaan tarpeisiisi sopivan aurinkopaneelikokonaisuuden. Hän auttaa valitsemaan oikean määrän aurinkopaneeleja ja sijoittamaan ne oikein. Näin saat parhaan hyödyn järjestelmästäsi.

3
Asennus avaimet käteen -periaatteella

Aurinkopartneri hoitaa kaiken aurinkopaneelien hankintaan ja asennukseen tarvittavan ja opastaa sinua laitteiston käyttöön. Tiesithän, että aurinkopaneelien asennuksesta voit hakea myös kotitalousvähennystä.

4
Nauti omavaraisesta energiasta!

Aurinkopaneeleilla tuotat kestävää energiaa vaivattomasti. Paneelit eivät tarvitse juurikaan huoltoa, ja puhdistamiseen riittää yleensä pelkkä sadevesi. Voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta!

Aurinkopaneelit, myynti ja asennus, Kangasniemi

Muistathan, että aurinkopaneelien asennus on sähköalan ammattilaisen työtä, kuten muutkin kodin sähköverkkoon liittyvät työt. Kaikilla Scanofficen jälleenmyyjillä on asentamiseen tarvittava sähköalan pätevyys.

Tutustu Kangasniemellä toimiviin valtuutettuihin asennusyrityksiimme alta ja pyydä tarjous!

Palvelua aurinkopaneelien koko elinkaaren ajan

Yrittäjä Juha Nurmerinta hankki aurinkopaneelit perheensä kesämökille oman alueensa Scanoffice Aurinkopartnerilta. Hänet vakuutti Scanofficen pitkä kokemus energiansäästöön erikoistuneena maahantuojana ja Aurinkopartnerien tarjoama tuki aurinkopaneelien koko eliniän ajaksi.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Miksi aurinkopaneelit Scanofficelta?

Todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopivat aurinkopaneelit

Tuomme maahan vain maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita. Olemme testanneet tuotteemme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkopaneelijärjestelmiemme komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta.

Markkinoiden pisimmät takuut

Todisteena tuotteidemme toimivuudesta saat markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut. Saat aurinkovoimalallesi vähintään 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun sekä 12 vuoden tuotetakuun.

Kaikki tarvittava vaivattomasti yhdestä paikasta

Saat aurinkopaneelit helposti Scanofficen valtuuttamilta Aurinkopartnereilta. He ovat luotettavia ja kokeneita alan ammattilaisia, jotka asentavat koko järjestelmän vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella ja opastavat sinua aurinkopaneelien käyttöön.

Kotimaiset kestävät Orima-kattokiinnikkeet 30 vuoden takuulla

Käytämme aurinkosähköpaketeissa suomalaista Orima-kattokiinnikejärjestelmää, jonka valmistajaa takaa toimivaksi 30 vuoden takuulla. Siinä käytetty Magnelis-pinnoitettu teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs. Orima on tuonut markkinoille ainoana Suomessa myös aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmän tasakatolle. Se kestää todistetusti lumikuormat kaikkialla kotimaassa.

Jopa -30 asteen pakkasessa toimivat Sofar Solar -invertterit

Invertteri muuntaa sähkön kodin laitteiden käyttöön sopivaksi vaihtovirraksi. Sofar Solar -invertteri on suunniteltu toimivaksi myös Pohjolan paukkupakkasilla. Korkean laadun takaamiseksi valmistaja on myöntänyt invertterille 10 vuoden tehdastakuun.

Elinikäinen palvelu

Aurinkopaneelimme tuottavat sinulle sähköä jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnerit ovat tukenasi järjestelmän koko elinkaaren ajan. Voit luottaa siihen, että saat järjestelmällesi aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.

Tutustu tuotteisiimme!

Uutuus
HT-S -aurinkopaneelit

HT-S:n täysin mustat aurinkopaneelit sopivat kaikkiin ympäristöihin. Yhtenäisen musta pinta on ajattoman tyylikäs.

täysin musta kaksoislasipaneelillinen ht-s -aurinkopaneeli
Uutuus
Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

Hyundai HiE -aurinkopaneeli, tuotekuva.
Suosittu
Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt Scanofficelta!

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit, täysmusta, tuotekuva.