Scanoffice Lämpöpumppu-pro -liike Laaksolahden sähkön liiketila ja pakettiauto

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro

Ammattitaitoinen jälleenmyyjä aina lähelläsi

Aiotpa hankkia sitten ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun – olemme aina lähelläsi. Scanoffice Lämpöpumppu-Pro jälleenmyyjät ovat paikkakunnillaan vakiintuneen aseman hankkineita lämpöpumppualan ammattilaisia.

Yhteistä liikkeille on paikallisuus ja tuotevalikoiman päätuotteina Mitsubishi Electric -lämpöpumput. Ne ovat osoittaneet toimintavarmuutensa ja tuomansa säästöt jo 20 vuoden ajan Suomen kylmissä ilmasto-olosuhteissa.

Merkillä ja maahantuojallakin on väliä

Kotimainen, Mitsubishi Electricin maahantuojana toimiva, Scanoffice Oy vastaa huutoonsa. Ei ole sattumaa, että yhtiö on toimittanut Suomeen satojatuhansia lämpöpumppuja. Scanoffice kurssittaa säännöllisesti Scanoffice Lämpöpumppu-Pro jälleenmyyjiään ja pelkästään maahantuojan teknisessä tuessa toimii seitsemän alan ammattilaista palvelemassa jälleenmyyjäkenttää kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Maahantuojan varaosavarasto käsittää yli 2000 varaosatuotenimikettä, jotka voidaan toimittaa alle 24 h varoitusajalla suoraan varastosta Suomessa.

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -liike palvelee sinua laadukkaasti ja paikallisesti

Ota meihin yhteyttä, kun harkitset lämpöpumpun hankintaa. Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palvelustamme. Emme harrasta korkeapainemyyntiä.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Pyydä tarjous Mitsubishi Electric -lämpöpumpusta lähimmältä Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -jälleenmyyjältäsi. Lähin jälleenmyyjäsi on sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa.

  Energiatehokkaat Mitsubishi Electric -lämpöpumput

  Ilmalämpöpumput

  Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilat edullisesti. Kotiin, kesämökille tai autotalliin!

  Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
  Tutustu tuotteisiin

  Ilma-vesilämpöpumput

  Ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa 60 prosenttia kotisi lämmityskuluissa. Maltilliset investointikustannukset sekä nopea ja ammattitaitoinen asennus tekevät hankinnasta helppoa.

  Mitsubishi Electric Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, tuotekuva.
  Tutustu tuotteisiin

  Maalämpöpumput

  Mitsubishi Electricin maalämpöpumput tarjoavat ylivertaisen edullista ja ympäristöystävällistä lämmitystä pitkälle tulevaan. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

  Tutustu tuotteisiin