Ilmalämpöpumput suuriin tiloihin

Suurten tilojen ilmalämpöpumput soveltuvat teollisuushallien ja muiden avonaisten tilojen edulliseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Laitteet voi asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle, tai niillä voi korvata esimerkiksi vanhaa öljypolttimeen perustunutta ilmalämmitystä. Vesikiertoista lämmönjakojärjestelmää ei tarvita.

Ilmalämpöpumppu on kannattava investointi myös suureen tilaan

Säästöä lämmityskuluihin

Yksinkertainen ja edullinen ilmalämpöpumppuratkaisu tuottaa lämpöä energiatehokkaasti. Kiinteistön lämmityskulut pienenevät merkittävästi, ja myös kiinteistön arvo nousee.

Tasainen lämpö

Ilmalämpöpumput puhaltavat ilman tilaan rauhallisesti ja hiljaisesti. Lämpötila pysyy tasaisena, ja tilassa on mukava oleskella. Kesäkuumalla ilmalämpöpumppujen tuoma viileys lisää työskentelytehoa.

Ympäristöystävälliset laitteet

Suuren tilan lämmitys tehokkaalla ilmalämpöpumpulla on ympäristöystävällinen teko: säästyy suuri määrä energiaa, ja lämmityksestä aiheutuvat päästöt pienenevät merkittävästi.

Sopiva laite tilaan kuin tilaan

Meiltä löytyy kattava valikoima ilmalämpöpumppuja: useita seinälle ja kattoon asennettavia malleja sekä hyvin korkeisiin tiloihin ja pölyisiin tai muuten vaativiin ympäristöihin sopivia laitteita.

Sisäyksiköiden määrä mitoitetaan aina hallikohtaisesti siten, että lämpöä riittää tasaisesti koko tilaan. Sisäyksiköt asennetaan hallin seinälle tai kattoon.

Laitteiston ulkoyksikkö, joka ottaa lämpöenergian ulkoilmasta, asennetaan hallin seinustalle ulkopuolelle.

Ilmalämpöpumppu taloyhtiöön

Ilmalämpöpumppu kerrostalo- tai rivitaloyhtiössä ei ole mitenkään harvinainen. Suomessa rakennuskanta on suunniteltu pitämään lämmön sisällä, ja siksi jo pelkkä kevätaurinko saattaa lämmittää huoneiston sietämättömäksi. On myös lukuisia tilanteita, joissa esimerkiksi ylimmän kerroksen asukkaat palelevat talvella, kun alemmissa kerroksissa on taas liian kuuma.

Pitkään jatkuessaan liian korkea sisälämpötila voi olla jopa terveysriski vanhuksille sekä sairaille, joiden kehon lämmönsäätely toimii huonommin.

Yksinkertaisin ratkaisu on huoneistokohtainen lämmitys, jolloin ilmalämpöpumpun sisäyksikkö sijoitetaan olohuoneen seinälle ja ulkoyksikkö parvekkeelle. Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt ovat hiljaisia, eikä niiden ääni ylitä rakennusmääräysten mukaista desibelirajaa tai häiritse naapuria.

Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan aina taloyhtiön lupa. Scanofficen valtuutetut asennusliikkeet opastavat lupien hankinnassa ja asentavat ilmalämpöpumput kerrostaloihin ja rivitaloihin avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu tuotteisiimme

Suosittu
Mitsubishi Electric WDH -kiertoilmakoje

Lämpöpumppu teollisuushallien, varastotilojen ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen. Lämpöpumppu WDH-kiertoilmakojeilla sopii myös erinomaisesti myös suurten tilojen viilennykseen.

Mitsubishi electric WHD-kiertoilmakoje.
Mitsubishi Electric Twin ja Triple -järjestelmät

Mitsubishi Electric Twin ja Triple -järjestelmät ovat laitekokonaisuuksia, joilla yhden suuremman ulkoyksikön tehon voi jakaa kahdelle tai kolmelle sisäyksikölle.

Mitsubishi Electric Twin Systems esimerkkikuva, jossa on yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä
Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat.

Mitsubishi Electric PEAD-M -kiinteistöilmalämpöpumppu, valkoinen kotelomalli.
Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit

Tehokasta lämmitystä ja jäähdytystä suuriin tiloihin. Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat PCA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet.

mitsubishi electric pca-m valkoinen kattokasetti-ilmalämpöpumppu.
Tuloilmalämpöpumput – Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E

Ilmanvaihtokoneeseen yhdistettynä Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E -järjestelmä tuottaa käyttäjälleen merkittäviä säästöjä sekä lämmitys- että jäähdytyskuluissa.

Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E, Piirroskuva tuloilmalämpöpumpusta.
Mitsubishi Electric IDH-D -kiertoilmakoje

Mitsubishi Electric IDH-D suorahöyrysteiset kiertoilmakojeet suuriin ja korkeisiin tiloihin. IDH-D-kiertoilmakoje soveltuu erinomaisesti myös pölyä ja likaa kerääviin tiloihin.

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 -ilmanjäähdytin

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 on todella tehokas seinämallinen ilmastointilaite suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin. Seinälle asennettava tyylikäs sisäyksikkö sulautuu vaivattomasti ympäristöönsä.

Valkoinen Mitsubishi Electris MSZ-AP71 ilmanjäähdytin kuvattu etuviistosta.
Mitsubishi Electric PKA-M -ilmalämpöpumppu

Huippuluokan energiatehokkuus ja korkea hyötysuhde lämmitys- ja jäähdytyskäytössä! Tehokas seinämallinen ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja myymälöihin.

mitsubishi electric pka-m ilmanjäähdytin kuvattu edestä.
Mitsubishi Electric PLA-M kattokasettimallit

Alas laskettuun kattoon asennettavat neljältä sivulta puhaltavat PLA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet kovaan käyttöön. Soveltuu esimerkiksi suurten liike- ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

mitsubishi electric pla-m valkoinen kattokasetti, tuotekuva.