Kiertoilmakojeet suuriin tiloihin, Scanoffice Oy.

Kiertoilmakojeet kiinteistön tehokkaaseen lämmitykseen

Kiertoilmakojeet lämmittävät nopeasti suuret ja keskisuuret rakennukset. Ne soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi teollisuushalleihin, tavarataloihin, työpajoihin ja huoltoasemille.

Tutustu tuotteisiin

Uutuus
Flowair LEO -kiertoilmakojeet

Edistykselliset Flowair LEO -kiertoilmakojeet sopivat isompien tilojen erinomaiseen lämmitykseen. Ne ovat kevyitä, hiljaisia ja tehokkaita.

flowair leo kiertoilmakoje termostaatilla edestäpäin kuvattuna.
Suosittu
Mitsubishi Electric WDH -kiertoilmakoje

Lämpöpumppu teollisuushallien, varastotilojen ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen. Lämpöpumppu WDH-kiertoilmakojeilla sopii myös erinomaisesti myös suurten tilojen viilennykseen.

Mitsubishi electric WHD-kiertoilmakoje.
Mitsubishi Electric IDH-D -kiertoilmakoje

Mitsubishi Electric IDH-D suorahöyrysteiset kiertoilmakojeet suuriin ja korkeisiin tiloihin. IDH-D-kiertoilmakoje soveltuu erinomaisesti myös pölyä ja likaa kerääviin tiloihin.

Kiertoilmakoje ohjaa lämmön oikein

Optimaalinen kiertoilmakoje estää lämpimän ilman kertymisen huoneen yläosaan ja ohjaa sen takaisin sinne, missä sitä tarvitaan. Tämän ansiosta suuretkin tilat lämpiävät nopeasti.

Kiertoilmakojeista löytyy sopiva malli erikorkuisiin rakennuksiin. Laaja ilmavirta-alue takaa hyvän käyttömukavuuden huoneissa, joissa on matala tai korkea katto.

Kansainvälisesti testatut laitteet

Maahantuomamme kiertoilmakojeet on testattu riippumattomassa, kansainvälisessä ja valtuutetussa testauslaboratoriossa.

Koneiden arvot on mitattu todellisissa olosuhteissa, ja laitteiden tekniset tiedot ovat luotettavia. Todistetusti laadukas kiertoilmakoje on riskitön sijoitus!