Il­ma­läm­pö­pump­pu, kerrostalo, Turku

Ilmanjäähdytin viilentää tehokkaasti kerrostaloasunnon

Turussa sijaitseva, neljän huoneen kerrostaloasunto lämpeni kesäisin kohtuuttoman kuumaksi. Sisälämpötila saattoi kohota jopa +28 asteeseen. Isot ikkunat eivät ainakaan helpottaneet asukkaiden tuskaa.

Asuntoon asennettiin vain jäähdytykseen tarkoitettu Mitsubishi Electric MSZ-HR -ilmanjäähdytin. Se on kompaktin kokoinen ja perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi.

Nyt laite viilentää tehokkaasti jopa näinkin suuren asunnon, jossa lämpöä riittää.

Asukas

Asukkaat tyytyväisiä lopputulokseen

Asennusliikkeen valinta oli helppo: Laitteet asensi Energiatalo Järvi, joka on yleisesti tunnettu tuotteiden ja asennustyön korkeasta laadusta. Asukkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Laitteeseen lisäksi asennettu wi-fi tuo mukavuutta asumiseen: jäähdytyksen voi käynnistää, kun lähdetään mökiltä kotiin, ja asunto on viileä kotiin tultaessa. Laite on myös todella hiljainen ja käytännössä huomaamaton. Parvekesuojakotelon ansiosta ulkoyksikkö naamioituu hienosti parvekkeelle.

Paikkakunta
Turku
Kohde
Kerrostaloasunto, 4 h, 2 asukasta
Myynti ja asennus
Energiatalo Järvi
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon