Il­ma­läm­pö­pump­pu, omakotitalo, Kirkkonummi

Ilmalämpöpumpulla miellyttävä lämpötila ympäri vuoden

Porkkalanniemessä Kirkkonummella asuva Pahkalan perhe päätti tilata ilmalämpöpumpun omakotitaloonsa keväällä 2020. Laitteeksi he valitsivat helmenvalkoisen Mitsubishi Electric LN35 -ilmalämpöpumpun.

Upeasti muotoiltu sisäyksikkö sopii sisustukseen

Mitsubishi Electricin valintakriteerinä oli sen sisäyksikön design-ulkonäkö, joka sopii hyvin olohuoneen sisustukseen. Lisäksi Mitsubishi Electricin hyvä tunnettuus ja luotettavuus painoivat valinnassa.

Sisäyksikkö asennettiin olohuoneen seinään. Siitä se levittää hyvin lämmintä ja viileä ilmaa koko yläkertaan tarpeen mukaan.

Selvää säästöä hyvällä hyötysuhteella

Talon vuosikulutus on noin 30 000 kWh vuodessa. Säästöjä kulutuksesta odotellaan ensimmäisen talven jälkeen. Asukkaat arvioivat, että laitteen hyvän hyötysuhteen sekä sisäyksikön loistavan sijoituksen ansiosta säästöä kertyy jopa 7 000 – 10 000 kWh vuodessa.

Laitteen myynnistä ja asennuksesta vastasi Innoair Oy. Pahkalan perhe päätyi Innoairiin, koska sieltä vastattiin nopeasti perheen kyselyyn ja asiakaspalvelu toimi muutenkin hyvin.

Nopea ja siisti asennus

Innoair lupasi asentaa ilmalämpöpumpun kahden viikon kuluessa. Odotusaikaa jäi lopulta vain viikko, mikä ilahdutti Pahkalan perhettä.

Innoair Oy:n asentajat hoitivat asennuksen nopeasti ja siististi. Asennuksen jälkeen asukkaat saivat laitteen käyttökoulutusta ja asentajat siivosivat asennusjäljet.

Innoair Oy:n asentajat hoitivat asennuksen nopeasti ja siististi.

Asukas
Paikkakunta
Kirkkonummi
Kohde
Omakotitalo, 140/170 m²
Myynti ja asennus
Innoair Oy
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon