Il­ma­läm­pö­pump­pu, paritalo, Espoo

Ilmanjäähdyttimellä mukava viileys koko paritaloon

Espoon Tillinmäellä sijaitseva paritaloasunto kaipasi jäähdytystä. Suurten ikkunoiden kautta taloon tuli mukavasti valoa, mutta samalla sisäilma alkoi tuntua liian kuumalta ja jäähdytyslaitteiston hankinta tarpeelliselta.

Perhe piti jäähdyttimen valinnassa tärkeänä, että sisäyksikkö oli puhtaan valkoinen ja sulautui hyvin olohuoneen seinään. Myös laitteiston hiljaisuus vaikutti valintaan.

Ammattitaitoinen asennus

Suositusten perusteella urakoitsijaksi valikoitui Hesatek Oy. Heidän valikoimistaan löytyi laadukas ja hiljainen Mitsubishi Electric HR -sarjan ilmanjäähdytin.

Asukkaiden mielestä asennus sujui nopeasti, noin neljässä tunnissa, ja asentajat olivat ammattitaitoisia. Lopputulos miellytti asukkaiden silmää.

Tehokas viilennys kuumina kesäpäivinä

Mitsubishi Electric -ilmanjäähdytin on osoittautunut käytössä hyväksi. Viileä ilma leviää olohuoneesta nyt hyvin koko asuntoon ja viilentää huoneilman miellyttäväksi kuumina kesäpäivinä.

Talo lämpiää ilmavesilämpöpumpulla, mutta se kannattaa jäähdyttää erillisellä ilmanjäähdyttimellä.

Paikkakunta
Espoo
Kohde
Paritalo, valmistunut 2019, asunnon koko 94,5 neliötä yhdessä tasossa, 3 asukasta, 4h + k
Myynti ja asennus
Hesatek Oy
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.
Lataa referenssi

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon