Il­ma­läm­pö­pump­pu, toimisto, Ulvila

Ilmalämpöpumpulla työtehoa toimistoon

Kuljetus Transpori Oy:lle oli hankittu ensimmäinen lämpöpumppu vuosia sitten. Laite oli tullut tiensä päähän, joten oli aika vaihtaa uuteen. Teljän Energiatekniikka oli käynyt puhdistamassa ja huoltamassa edeltävää lämpöpumppua ja valikoitui siten luontevasti uuden ilmalämpöpumpun asentajaksi.

Transporilla on toimipisteet Ulvilassa, Porissa ja Vantaalla. Ulvilan toimipisteen 40 neliön toimistotiloissa työskentelee neljä henkilöä. Suuren ikkunamäärän vuoksi tilat ovat kesäisin erittäin kuumat ja vastaavasti talvisin hieman viileät.

Toimistoväen työteho ei laske kuumimpinakaan kesäpäivinä.

Transpori Oy:n henkilökunta

Rubiininpunainen sisäyksikkö sopii sisustukseen

Teljän Energiatekniikka suositteli Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppua vanhan laitteen korvaajaksi. Transporin henkilökunta päätyikin tyylikkääseen LN-mallisarjan rubiininpunaiseen sisäyksikköön, koska se sopii hienosti toimiston värimaailmaan.

Transporin henkilökunta on erittäin tyytyväinen laitteen viilennys- ja lämmitystehoon. Lisäksi he kiittelivät laitteen hiljaista ääntä.

Nopeat reittikuljetukset aikataulussa

Kuljetus Transpori Oy on kuljetusliike, joka tekee kappaletavara- ja kuriirikuljetuksia. He ovat erikoistuneet nopeisiin ja aikataulutettuihin reittikuljetuksiin Etelä-Suomen alueella.

Omien vakioreittiensä lisäksi Kuljetus Transpori Oy:llä on käytössä Fennoroad-yhteistyöverkoston palvelut koko Suomessa. Lisäksi he tekevät kuljetuksia kappaletavaranosturilla varustetuilla autoilla.

Paikkakunta
Ulvila
Kohde
Kuljetus Transpori Oy:n toimistotila
Myynti ja asennus
Teljän Energiatekniikka Oy
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.
Lataa referenssi

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon