Il­ma­läm­pö­pump­pu vanhan tilalle, Kiin­teis­tö­ra­ken­nus, Seinäjoki

Seinäjoella sijaitsee alle 1000 m2 kokoinen kiinteistö, jossa luotettavaa lämmitystä ovat tuoneet jo vuodesta 2010 asti Mitsubishi Electric GE25 -ilmalämpöpumput. Nyt tuli aika vaihtaa pitkään palvelleet ilmalämpöpumput uusiin ja laitteistoiksi valikoituivat Mitsubishi Electric FT35 Hyper Heating -mallit.

Lämmityssäästöjä uusilla pumpuilla

Kiinteistön päälämmitysmuotona on suorasähkö, jota täydennetään lattialämmityksellä. Jokaiseen halliosakkeeseen asennettiin uusi ilmalämpöpumppu vanhan tilalle. Ilmalämpöpumppujen tarkoitus kiinteistössä on ensisijaisesti lämmitys ja sähkön säästöjen tuominen. Tämä malli pystyy tuottamaan 100 % nimellistehostaan vielä -15 asteen pakkasessa ja on maksimiteholtaan lähes 2,5 kW tehokkaampi kuin vanhat GE-mallin lämpöpumput.

Uudet FT35-ilmalämpöpumput ovat merkittävästi tehokkaampia kuin aiemmat pumput. Ne ovat tehokkaita erityisesti kylmissä olosuhteissa, ja niiden lämmöntuottokyky on huomattavasti parempi.

Asennus sujui suunnitellusti. Asentaja teki laadukasta työtä, antoi käyttöopastuksen ja siivosi paikat lähtiessään.

Asiakas

Luotettavaa asennusta

Laitteiston asensi Sähköasennus Kohtamäki, joka on toiminut lämpöpumppujen ja erityisesti Mitsubishi Electric -mallien parissa jo vuosia ja he ovat tunnettuja luotettavana paikallisena toimijana. Myös aiemmat laitteet oli hankittu samalta  asennusliikkeeltä, joten se valikoitu helposti uudestaan asennusliikkeeksi.

Mitsubishi Electric on Suomen suosituin lämpöpumppumerkki ja Scanoffice on Mitsubishi Electricin virallinen maahantuoja.

Asennus tehtiin kesällä 2024, joten kokemuksia lämmityksestä ja säästöistä ei ole vielä kertynyt. Tällä hetkellä olemme erittäin tyytyväisiä ja jos laitteiden elinkaari vastaa edellisten laitteiden kestoa, niin uskomme olevamme jatkossakin tyytyväisiä.

Asiakas

Uuden laitteen toimintaperiaate on käytännössä sama kuin aiemmissa laitteissa. Asentaja antoi myös hyvän käyttöopastuksen, jonka ansiosta laitteen käyttäminen tuntuu asiakkaasta erittäin helpolta.

FT-ilmalämpöpumppu ei pelkää pakkasia eikä hätkähdä helteitä

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä vielä kovillakin pakkasilla, jopa -35°C:ssa. Laitteissa on  kuitenkin myös tehokas jäähdytystoiminto, joka pitää kodin miellyttävän viileänä kesähelteillä.

FT-ilmalämpöpumpussa on kattavat vakiovarusteet, kuten automaattinen takkatoiminto, etäohjaus sekä taustavalaistu helppokäyttöinen kaukosäädin. Monipuoliset ominaisuudet lisäävät mukavuutta ja tuovat säästöä lämmityskuluihin.

Paikkakunta
Seinäjoki
Kohde
Kiinteistörakennus
Myynti ja asennus
Sähköliike Kohtamäki Oy
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon