Il­ma­läm­pö­pump­pu vanhan tilalle, Mökki, Kotkan saaristo

Kotkan saaristossa sijaitseva Rankin ”kalamaja” on kohdannut kesäisin ongelman: suuret ikkunat tekevät tiloista sietämättömän kuumat, eikä vanha ilmalämpöpumppu enää jaksanut pitää kohdetta tarpeeksi viileänä. Ratkaisuksi Kari Hietalahti ja Tommi Korpela valitsivat Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumpun, joka tuo kaivattua viilennystä ja mukavuutta saarielämään.

Rankin kalamajan ilmalämpöpumppu kaipasi päivitystä

Kotkan saaristossa sijaitseva Rankki on luonnonkaunis ja osittain karu kalliosaari. Rankin kallioilla sijaitsee näyttelijöiden Kari Hietalahden ja Tommi Korpelan omistama mökki, jossa suuret ikkunat tarjoavat upean merimaiseman ihailuun.

Suuret ikkunat tuovat mukanaan haasteen: sisätilat lämpenevät sietämättömän kuumiksi, kun aurinko paistaa suurimman osan päivästä suoraan rakennukseen. Merisäähän liittyvä sanonta ”Kotka Rankki – ohutta yläpilveä” pitää paikkansa, sillä aurinkoisia päiviä saarella riittää.

Tarve uudelle ja tehokkaammalle ilmalämpöpumpulle

”Kalamajassa” on ollut ilmalämpöpumppu viilentämässä jo vuosia, mutta nyt oli aika hankkia uusi ja entistä tehokkaampi laite. ”Vanha ilmalämpöpumppu tuli tiensä päähän, ja tarve tuli uudelle ja tehokkaammalle laitteelle”, Hietalahti toteaa.

Valinta kohdistui Mitsubishi Electric LN-sarjan 35 teholuokan ilmalämpöpumppuun mustalla design-sisäyksiköllä, joka sopii täydellisesti kalamajan tummaan ja kantikkaaseen tyyliin.

Mitsubishi Electric LN-sarja vastaa kaikkiin tarpeisiin

Uusi Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppu tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet. Se on energiatehokas, hiljainen ja ympäristöystävällinen. Siinä on myös etäohjausmahdollisuus, joka mahdollistaa lämpötilan säätämisen ennen saapumista paikalle. Tämä on erityisen kätevää saarikohteessa, jossa mukavuus ja käytännöllisyys ovat avainasemassa.

Lisäksi Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu on tunnettu kestävyydestään. Sen käyttöikä on jopa 15 vuotta, mikä vähentää tarvetta uusille hankinnoille. Saarikohteessa tämä pitkä käyttöikä korostuu erityisesti, sillä laitteen vaihto on logistisesti haastavampaa kuin mantereella.

Kari hietalahti seisoo mustan Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun alla ja osoittaa sitä sormella.
Näyttelijä Kari Hietalahti on tyytyväinen uudesta Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpustaan.

Asiantunteva asennus viimeistelee kokonaisuuden

Erinomainen laite tarvitsee rinnalleen myös laadukkaan asennuksen ja tähän kohteeseen asennuksen suoritti KS-Lämpö. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja vastaa kaikkiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten viilennys kesähelteillä tai lämmitys kylminä kausina.

Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppu tuo Rankin ”kalamajaan” kaivattua viilennystä ja mukavuutta aurinkoisiin päiviin, samalla vähentäen energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia. Tämä investointi on Hietalahden ja Korpelan mielestä enemmän kuin kannattava, sillä se parantaa heidän saarielämäänsä merkittävästi.

Mitsubishi Electric LN - Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu

Punainen Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmlämpöpumppu edestä kuvattuna

Huippu-ominaisuuksia mökille muun muassa:

  • Huikea lämmitys- ja jäähdytysteho: Lämmittää tehokkaasti jopa -35°C pakkasilla, sekä pitää mökin kesähelteillä ihanan viileänä.
  • 3D i-See Sensor: Suuntaa lämmön sinne, missä sitä tarvitaan eniten.
  • Wi-Fi-etäohjaus: Mahdollistaa lämpötilan säätämisen mistä tahansa.
  • Automaattinen takkatoiminto: Levittää tasaisesti takan tuottamaa lämpöä.
  • Tyylikäs muotoilu: Saatavilla neljässä väreissä ja sopii mökin sisustukseen.
  • Hiljainen käyntiääni: Yksi markkinoiden hiljaisimmista.
Paikkakunta
Kotkan saaristo
Kohde
Mökki
Myynti ja asennus
KS-Lämpö
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon