Il­ma­läm­pö­pum­put ja il­man­jääh­dyt­ti­met, Break Sokos Hotel Bomba kar­ja­lais­ky­lä, Nurmes

Break Sokos Hotel Bomban alueella sijaitsevassa karjalaiskylässä on hirsirivitaloja, joissa on tunnelmallisia karjalaistyylisiä hotellihuoneita. Karjalaiskylä sijaitsee Bomban talon edessä, lähellä kylpylähotellia ja vastaanottoa.

Karjalaiskylän huoneisiin tarvittiin asiakkaiden mukavuuden takaamiseksi jäähdytys- ja lämmitysratkaisut. Tämä toteutettiin asentamalla 42 kappaletta Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdyttimiä ja 8 kappaletta Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppuja.

Tämä investointi on tuonut lukuisia etuja sekä hotellin toiminnalle että matkailijoiden mukavuudelle. Ilmalämpöpumput ovat tarjonneet hotellille energiatehokkaan jäähdytys- ja lämmitysratkaisun, joka vastaa tämän päivän matkailijoiden tarpeita.

”Karjalaiskylän huoneistot päivittyivät remontoinnin ansiosta 2000-luvulle, ja jäähdytysmahdollisuus lisää matkailijoiden kiinnostusta huoneistoja kohtaan,” hotellipäällikkö Ulla Kärki kertoo.

Ilmalämpöpumput eivät ainoastaan tue hotellin pyrkimyksiä tarjota vierailleen miellyttävää ja viihtyisää oleskelua, vaan myös säästävät energiaa ja pienentävät hotellin ympäristövaikutuksia. Tämä investointi on sekä ympäristöystävällinen että taloudellisesti kannattava.

Jälleenmyyjä Ylä-Karjalan Sähkö, tarjosi tukea ja asiantuntemusta asennuksen aikana. He varmistivat, että ilmalämpöpumput asennettiin oikein ja toimivat tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan ilmalämpöpumppujen asentaminen Karjalaiskylään on ollut menestys, joka lisää hotellin houkuttelevuutta ja vastaa matkailijoiden tarpeisiin. Hotellin jatkuva pyrkimys tarjota korkealaatuista majoitusta ja mukavuutta on saanut täydennystä tällä modernilla ja tehokkaalla energiaratkaisulla.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon