Il­ma­läm­pö­pum­put, Maan­ra­ken­nus E. Hartikainen ja Wetteri Auto Oy, Joensuu

Maanrakennus E. Hartikainen ja Wetteri Auto Oy ovat kaksi erillistä yritystä, jotka ovat tehneet liiketoimintakaupan keskenään. Maanrakennus E. Hartikainen maarakennusalan urakoitsija ja Wetteri Auto Oy on autokauppa. Molemmilla yrityksillä on toimitiloja ympäri Suomen.

Sekä Wetteri Auton että Maarakennus E. Hartikaisen Joensuun liiketiloihin asennettiin Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi ratkaisuiksi työympäristön mukavuuden parantamisessa. Työtiloissa haluttiin mahdollistaa työntekijöille työpistekohtainen jäähdytysmahdollisuus.

Kahdella kattokasetilla varustetut Mitsubishi Electric 5-splitit asennettiin huollon työnjohtajien työpisteisiin.

Toimistotyöntekijöiden työpisteisiin asennettiin kolme Mitsubishi Electric 2-splittiä ja kuusi kattokasettia. Niiden avulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden säätää työpisteidensä lämpötilaa yksilöllisesti.

”Scanoffice Groupin toimintavarmoilla jäähdytinlaitteilla parannettiin työntekijöiden työskentelymukavuutta. Nyt jokainen voi säätää työpisteensä lämpötilan haluamakseen,” kiinteistöpäällikkö Jarmo Kettunen kertoo.

Maanrakennus E. Hartikainen ja Wetteri Auto Oy ovat iloisia voidessaan tarjota työntekijöilleen paremman työympäristön ja kiittävät Mitsubishi Electricin jäähdytysjärjestelmiä tämän mahdollistamisesta.

Tiloihin asennettiin kokonaisuutta täydentämään myös kaksi GREE Pular Nordic -ilmalämpöpumppua, yksi serverihuoneeseen ja toinen varaosamyyjien työpisteeseen.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon