Il­ma­läm­pö­pum­put, Me­teo­riit­ti­ta­lo, Kontiolahti

Kontionlahdella rauhallisella alueella sijaitsee Ateljé Sotamaan suunnittelema puutalo nimeltään Meteoriitti. Uniikki ja moderni puutalo on kolmikerroksinen ekotalo. Talo on rakennettu CLT-massiivipuulevystä, se on eristetty ilmalla ja sen ilmanvaihto on painovoimainen.

Moderniin taloon kuuluu tietysti myös energiatehokkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut. Siispä Meteoriittitaloon asennettiin kolme Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppua. Moderni jäähdytys- ja lämmitysratkaisu on muuttanut talon energiatehokkaammaksi.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput valittiin Meteoriittitaloon niiden erinomaisen suorituskyvyn ja sisäyksiköiden ulkonäön vuoksi.

”Meteoriittitaloon valittiin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput paitsi erittäin tehokkaan lämmityksen ja jäähdytyksen takia, niin myös todella tyylikkään sisäyksikön vuoksi,” sanoo Ulla-Maaria Koivula.

Mitsubishi Electric LN-ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan hallita talon sisälämpötilaa sekä lämmityksen että jäähdytyksen osalta. Ne ovat myös erittäin energiatehokkaita, mikä auttaa pienentämään energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen asentaminen Meteoriittitaloon on tuonut talon energiatehokkuuteen merkittäviä hyötyjä. Samalla se on antanut talolle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti sen ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin.

Paikkakunta
Kontiolahti
Kohde
Puutalo
Myynti ja asennus
Energiatalo Räty
Laitteisto
Lataa referenssi

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon