Il­ma­läm­pö­pum­put, omakotitalo, Kokemäki

Mitsubishi Electric RW -ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää koko talon

Yksikerroksisen, vuonna 2007 rakennetun omakotitalon asukkaat hankkivat Mitsubishi Electric RW25 Hyper Heating -ilmalämpöpumpun lämmittämään ja jäähdyttämään kodin olohuone-keittiötä, eteistä ja neljää pienehköä makuuhuonetta. Talossa on iso varaava takka ja sähkölämmitys.

Asukkaat valitsivat RW-mallin ilmalämpöpumpun, koska se on tarpeeksi tehokas: RW25 ja varaava takka riittävät hyvin lämmittämään noin 130 m²:n alueen.

Laitteessa on vakiona 3D i-see sensor, infrapunatunnistin, joka mittaa huoneen lämpötiloja. Tunnistimen avulla puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle, jossa usein oleskellaan.

Laite vaikuttaa spekseiltään premium-luokan koneelta. Myös sisäyksikkö on hiljainen, eikä se häiritse.

Talon asukas

Hiljainen sisäyksikkö miellyttää

Kohteen asukkaat ovat kaikin puolin tyytyväisiä laitteeseen, sen ominaisuuksiin sekä hiljaiseen käyntiääneen.

Mitsubishi Electric RW-mallisarjan hiljainen sisäyksikkö on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaativiin oloihin, tarjoten matalan äänitason, joka ei häiritse kotirauhaa. Lisäksi käytössä on edistyneet ilmanohjaimet, jotka jakavat lämmön tehokkaasti ja vedottomasti huoneistoon, lisäten asumismukavuutta.

Paikkakunta
Kokemäki
Kohde
Omakotitalo
Myynti ja asennus
Kauttuan LVI-Piste
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.
Lataa referenssi

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon