Lämpöpumput, Pih­las­re­sort, Joroinen

Ylellinen PihlasResort tekee valinnat ekologisuus edellä

Joroisissa Pihlasjärven rannalle avattiin syyskuussa 2023 ylellinen ekoresort, joka tarjoaa hengähdyspaikan seesteisen luonnon keskellä. PihlasResortissa halutaan olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta ja vastuullisuus on elämäntapa, jota mitataan konkreettisin teoin ja valinnoin. Näitä arvoja kunnioittaen korkeatasoisten design-villojen energiaratkaisuksi valittiin maalämpö sekä osaan ilma-vesilämpöpumput. Scanoffice oli vahvasti mukana resortin ympäristöystävällisten energiaratkaisujen suunnittelussa.

PihlasResortin toiminnassa on läsnä vahva luontosuhde, mikä näkyy 10 hehtaarin alueella niin puutarhassa ja omalla kasvimaalla kuin rakennusten arkkitehtuurissa, materiaalivalinnoissa ja energiaratkaisuissa. Resortin ravintola tarjoaa asiakkaille puhdasta ja lähellä tuotettua ruokaa, jossa hyödynnetään sesongin raaka-aineista ja jopa oman järven kalasaaliita.

Garden Villojen energiaratkaisuna ilma-vesilämpöpumput

PihlasResortin alueella sijaitsee viisi kaksikerroksista Garden Villaa, joihin mahtuu helposti 4-6 hengen seurue. Ylellisesti sisustettu villa lämpiää Mitsubishi Electric Ecodan inverter -ilma-vesilämpöpumpulla ja kuumalla säällä viilennyksen hoitaa Mitsubishi Electric MXZ, yksi ulkoyksikkö ja kolme LN-sarjan sisäyksikköä. Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppujen tyylikkäät sisäyksiköt on valittu sisustuksen mukaan; alakerran oleskelutilassa valkoinen ja yläkerran makuuhuoneessa sävyihin sointuva musta.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun musta sisäyksikkö vaaleaa seinää vasten.

Forest Suites ja liikuntahalli lämpiävät maalämmöllä

Resortin pienemmät design-villat, Forest Suites, tarjoavat seesteisen majoitustilan 1-2 hengelle. Koko seinän kokoisesta ikkunasta aukeaa kaunis näkymä PihlasResortin suuren puiston ylle. Näiden villojen energiaratkaisuksi valittiin alpha innotecin PWZSV 12, varaajallinen inverter-maalämpöpumppu.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun valkoinen sisäyksikkö modernin ruokailutilan seinällä.

PihlasResortissa on mahdollisuus harrastaa monia aktiviteetteja ja alueelle on rakennettu mm. tilava liikuntahalli: pelejä, kokouksia tai vaikkapa suurempia juhlia varten. Liikuntahalli lämpiää alpha innotecin PWZSV 16, varaajallisella inverter -maalämpöpumpulla. Kaikkia alueelle asennettuja lämpöpumppuja ohjataan keskitetysti etänä kiinteistöautomaatiojärjestelmän avulla. Näin energiankulutus pystytään optimoimaan ihanteelliselle tasolle.

PihlasResortin lämpöpumppujen asennustyöt suoritti Solves Oy Varkaudesta.

Maalämpöpumput

Mitsubishi Electric -maalämpöpumput tarjoavat edullista ja ympäristöystävällistä lämmitystä pitkälle tulevaan. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.
Tutustu mallistoon

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa 60 prosenttia kotisi lämmityskuluissa. Maltilliset investointikustannukset sekä nopea ja ammattitaitoinen asennus tekevät hankinnasta helppoa.
Tutustu mallistoon