Uu­dis­ra­ken­nuk­sen läm­mi­tys­muo­dok­si ener­gia­te­ho­kas maalämpö

Espoon Lasilaaksoon Mankinjoen rannalle on valmistumassa 164 neliömetrin uudisrakennus. Omakotitalossa tulee olemaan viisi huonetta, keittiö, kylpyhuone ja sauna. Taloon muuttaa asumaan viisihenkinen perhe, kunhan talo valmistuu.

Kuten lähes puolet uudisrakentajista, tämänkin talon rakentajat valitsivat lämmitysmuodoksi maalämmön. Lämmitysjärjestelmän toimittajaksi valikoitui RH-kylmätekniikka Oy, joka on Scanofficen Lämpöpumppu Dealer ja Energiapartneri.

Maalämpö uudisrakentajien suosiossa

Etenkin rakennusvaiheessa maalämpöpumpun asennus sujuu mutkattomasti muiden rakennustöiden ohella, joten siksi se on yleinen valinta uudisrakentajien keskuudessa. Maalämpöpumppu parantaa myös asunnon arvoa ja tuo merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa pitkällä tähtäimellä.

Rakennettavaan omakotitaloon asennettiin Mitsubishi Electric Geodan -maalämpöpumppu lämmittämään tilat. Asumistilojen lisäksi talossa on autotallin yhteydessä tekninen tila, josta maalämpöpumpulle löytyi sopiva paikka. Talon pihalla on tilaa hyvin lämpökaivolle, joka porataan maalämpöpumppua varten.

Maalämmön monet hyödyt

Maalämpö on energiatehokas, luotettava ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto ja sen tehokkuus riittää hyvin lämmittämään näinkin suuren talon.

Talon rakentajille on tärkeää tehdä ympäristöystävällisiä valintoja ja taloon tullaankin asentamaan Scanofficen valikoimasta myös jäähdytyslaitteisto, aurinkopaneelit ja sähköauton latausasema.

Paikkakunta
Espoo
Kohde
Uudisrakennus
Myynti ja asennus
RH-kylmätekniikka Oy
Laitteisto
Lataa referenssi

Maalämpöpumput

Mitsubishi Electric -maalämpöpumput tarjoavat edullista ja ympäristöystävällistä lämmitystä pitkälle tulevaan. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.
Tutustu mallistoon