Viilentävä il­ma­läm­pö­pump­pu, rivitalo, Kangasala

Kangasalalla asuva Joona Salminen perheineen tarvitsi viilennysratkaisun uuteen, suuri-ikkunaiseen rivitaloonsa. Etätyön ja perheen viihtyvyyden vuoksi he päätyivät energiatehokkaaseen ja hiljaiseen Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdyttimeen, joka toi kaivattua mukavuutta ja helpotusta kesän kuumiin päiviin.

Tarve viilennykselle selvisi nopeasti

Kangasalalainen Joona Salminen muutti perheineen uuteen, vuonna 2021 valmistuneeseen rivitaloasuntoon huhtikuussa 2024. Neljän huoneen ja 73,5 neliömetrin kokoisessa kodissa on suuret ikkunat useilla seinustoilla, mikä tekee tiloista erittäin valoisat, mutta myös lämpimät aurinkoisina päivinä. Vaikka asunnossa on sälekaihtimet, ne eivät riittäneet pitämään sisätiloja viileinä hellejaksojen aikana.

Nyt me kontrolloimme lämpötilaa, eikä lämpötila meitä. Se on ollut ehdottomasti paras investointi uuteen kotiimme.

Joona Salminen

Joona tekee pääasiassa etätöitä, joten kodin sisälämpötilan hallinta on erityisen tärkeää. Lisäksi perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi nuorta lasta, joiden viihtyvyys ja hyvinvointi ovat etusijalla. Edellisissä asunnoissa kesäkuumat olivat aiheuttaneet paljon epämukavuutta, joten Joona ja hänen vaimonsa päättivät ennakkoon, että uuteen kotiin asennettaisiin viilentävä ilmalämpöpumppu viimeistään kesän alussa.

Mies istuu tietokoneella ruokapöydän äärellä. Huone on valoisa ja vaalea.
Mies istuu tietokoneella ruokapöydän äärellä. Huone on valoisa ja vaalea.

Kesäiset etätyöt ovat saaneet aivan uudenlaista puhtia viilentävän ilmalämpöpumpun alla.

Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdytin – täydellinen ratkaisu rivitaloon joka lämpeää maalämmöllä

Tutkittuaan vaihtoehtoja Joona päätyi Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdyttimeen. Tämä viilentävä ilmalämpöpumppu on tunnettu energiatehokkuudestaan ja hiljaisuudestaan, mikä on tärkeää etenkin etätyöskentelyä ajatellen. Lisäksi Mitsubishi Electric HR on ympäristöystävällinen valinta, joka sopii perheen arvomaailmaan. Pelkästään viilentävä laite tuli myös kyseeseen, sillä rivitalo lämpeää energiatehokkaasti maalämmöllä.

Laitteen asennuksen suoritti paikallinen Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -jälleenmyyjä Pirkanmaan Energiafiksu, joka varmisti laitteen optimaalisen toiminnan ja sijoittelun. Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdyttimen moderni muotoilu sulautuu hyvin asunnon sisustukseen, eikä se vie liikaa tilaa.

Mukavuutta ja hyvinvointia koko perheelle

Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdytin on tuonut perheelle kaivattua helpotusta kesän kuumiin päiviin. Myös Joona voi keskittyä etätöihinsä mukavassa lämpötilassa, sekä lapset voivat leikkiä ja nukkua ilman, että kuumuus häiritsisi mitenkään.

Salminen on erittäin tyytyväinen valintaansa. ”Viilentävä ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric HR on parantanut merkittävästi kotimme mukavuutta ja viihtyisyyttä. Nyt me kontrolloimme lämpötilaa, eikä lämpötila meitä. Se on ollut ehdottomasti paras investointi uuteen kotiimme” Joona toteaa.

Paikkakunta
Kangasala
Kohde
Rivitalo
Myynti ja asennus
Pirkanmaan Energiafiksu
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Ilmalämpöpumput

Suomen suosituimmat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput edulliseen lämmitykseen ja viilennykseen. Valikoimastamme löytyy sopiva laite niin kotiin, kesämökille kuin autotalliin.
Tutustu mallistoon