Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput on suunniteltu Suomen oloihin

Tärkeää tietää

Kaikki Suomessa myytävät Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput eivät ole virallisen maahantuojan Scanofficen toimittamia. Suomeen tuodaan myös Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja, jotka on suunniteltu Etelä-Euroopan markkinoille. Valmistaja ei takaa niiden toimintaa Pohjolan sääoloissa.

Etelä-Euroopan mallien maahantuoja on voinut tehdä laitteisiin muutostöitä, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennuksia. Valmistaja ei ole hyväksynyt muutostöitä, joten se ei ole enää vastuussa tuotteesta. Näitä Etelä-Euroopan malleja on myynnissä jopa nimekkäissä rautakaupoissa.

Suomalainen Scanoffice testaa kaikki maahantuomansa ilmalämpöpumput ennen niiden ottamista myyntiin. Kun hankit Scanofficen maahantuoman ilmalämpöpumpun, voit olla varma siitä, että laite sopii Suomen oloihin. Lisäksi Scanoffice myöntää maahantuomilleen ilmalämpöpumpuille pitkän ja kattavan takuun.

Näin tunnistat Pohjolaan sopivan ilmalämpöpumpun

Tunnistat Pohjolaan suunnitellun Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun mallikoodin H- tai HZ-loppuliitteestä. Voit tarkistaa sen ulkoyksikön laitekilvestä, joka löytyy laitteen ulkoyksikön oikeasta reunasta (edestä katsottuna).