Mitsubishi Electric Jet Towel

Energiatehokas käsikuivain
 • Miksi Jet Towel?

  Valitsemalla Jet Towel- laitteen säästät luonnonvaroja. Jet Towel on ensimmäinen designkäsikuivaaja. Sen ulkonäkö, hiljaisuus ja loistava toimintateho herättävät ihastusta. Jet Towel -käsikuivaimessa yhdistyvät tyylipuhdas design, mukavuus, alhaiset kustannukset ja tehokkuus. Uusi hyper-slit suuaukko tarjoaa nopean, mukavan sekä hiljaisen käyttökokemuksen.

 • Ympäristöystävällisyys ja siisteys – ei paperinkulutusta

  Energiatehokas Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain on edullisempi ratkaisu kuin totutut käsikuivaivet ja paperi- ja kangaspyyhkeet. Vesi keräytyy laitteen säiliöön ja lattiakin pysyy kuivana. Ei paperitukoksia, kuivausrullan loppumista tai ympäriinsä levinneitä paperituppoja!

  havainnekuva jet towelin säästöistä

 • Kulut – huomattavia säästöjä

  Käytössä huomaat selkeät säästöt. Esimerkiksi saniteettitila, jota käytetään 400 kertaa päivässä, säästää vuodessa yli 3000 euroa verrattuna perinteisiin paperikäsikuivaimiin.

 • Helppo huoltaa

  Kuivaamisesta syntynyt vesi ohjautuu laitteen alaosaan säilöön, siksi vettä ei pirstoudu ympäristöön. Ei enää paperijätettä tai kangaspyyherullien vaihtoja. Jet Towel on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi huoltaa. Ainoastaan ilmansuodatin ja veden keräyssäiliö tulee puhdistaa noin kerran viikossa, tämä käy kädenkäänteessä.

 • Asiakkaat – parempaa palvelua

  Käyttäjän näkökulmasta suurin etu on nopea kuivausaika. Verrattuna 30-40 sekuntiin, minkä perinteinen kuivain vaatii. Jet Towel suoriutuu tehtävästä 10-20 sekunnissa. Laitteen rakenteesta johtuen mikään osa ei kosketa käsiä. Tästä syystä laite pysyy siistinä ja hygieenisenä. Paperijärjestelmän puuttuminen myös edesauttaa tilan siistinä pysymistä.