Mitsubishi Electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu vaaleassa olohuoneessa kahde ison ikkkunan välissä olevalla seinällä lattianrajassa.

Mitsubishi Electric MFZ-KW

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Tuumitko miten edetä? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa kovillakin pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitustasi.

 • Huomaamattoman hiljainen

  Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso alkaa 18 dB(A):sta, jota korva tuskin enää kuulee.

 • Nopea lämmitys

  KW-mallin ilmalämpöpumppu on varustettu tehokkaalla puhaltimella ja nerokkaalla ilmanohjausjärjestelmällä. Kahdella ilmanohjaimella puhallusilma voidaan ohjata kahteen eri suuntaan mahdollisimman tehokkaan lämmityksen varmistamiseksi.

  Sisälämpötilan ollessa alhainen laitteisto siirtyy automaattisesti nopean lämmityksen tilaan kun kahden ilmanohjaimen käyttö on aktivoitu kaukosäätimestä. Tämä tarkoittaa sitä, että osa lämmitetystä ilmasta lämmitetään uudestaan, jolloin tavoiteltu ulospuhallusilman lämpötila saavutetaan erittäin nopeasti. Erinomainen toiminto, jolla esimerkiksi ylläpitolämmityksessä olevan mökin sisälämpötila saadaan normaaliksi pikavauhtia!

  Sisäyksikkö kierrättää puhallettua ilmaa uudestaan ja lämmittää tehokkaasti.Lämmitys ja jäähdytysilma leviää tehokkaasti lattiamallin sisäyksiköstä.

   

 • MELCloud Wi-Fi-sovitin

  Lisävarusteena sisäyksikköön on saatavilla MELCloud Wi-Fi-sovitin. Sovittimen avulla sisäyksikön saa yhdistettyä talon langattomaan verkkoon, ja voit ohjata ilmalämpöpumppuasi internetin välityksellä mistä ja milloin tahansa. Näet myös mitatun sisälämpötilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

 • Multisplit-järjestelmä

  Usean sisäyksikön multisplit-järjestelmiin on myös saatavilla lattiamallin sisäyksikkö. Uusimmalla R32-kylmäaineella toimivaan laitteistoon soveltuu MFZ-KT -mallisarjan sisäyksikkö.

Tutustu myös muihin ilmalämpöpumppuihimme

Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.