sinikeltaisia sumeita värejä

Mitsubishi Electric MSZ-AP71

Suurten tilojen tehopakkaus

Mitsubishi Electric MSZ-AP71

Mitsubishi Electric AP71 on tehokas ilmastointilaite, joka on suunniteltu erityisesti suurien ja avonaisten tilojen jäähdytykseen. Seinälle asennettava tyylikäs sisäyksikkö sulautuu vaivattomasti ympäristöönsä, ja puhaltaa tehokkaasti viileää ilmaa koko huonetilaan.

Uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella varustettu AP71 on myös energiapihi. Sen energialuokka jäähdytyskäytössä onkin A++ (SEER 7,2). Jopa 8,7 kW:n jäähdytystehon turvin AP71 jäähdyttää vaivattomasti suuremmankin tilan.

Ominaisuudet ja varustelu

Laitteisto toimitetaan langattomalla kaukosäätimellä varustettuna.

Lisävarusteena saatavilla myös seinälle kiinteästi asennettava (langallinen) kaukosäädin, sekä etäohjauksen mahdollistavat sovitinyksiköt. Laite on Mitsubishi Electric MELCloud-yhteensopiva, ja sitä voidaan ohjata internetin välityksellä. Laitteisto on myös mahdollista kytkeä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin Modbus-sovittimen avulla.

Tarkemmat tuotetiedot löydät alla olevasta esitteestä.

Muita ilmalämpöpumppujamme

Suosittu
Mitsubishi Electric WDH -kiertoilmakoje

Lämpöpumppu teollisuushallien, varastotilojen ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen. Lämpöpumppu WDH-kiertoilmakojeilla sopii myös erinomaisesti myös suurten tilojen viilennykseen.

Mitsubishi electric WHD-kiertoilmakoje.
Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat.

Mitsubishi Electric PEAD-M -kiinteistöilmalämpöpumppu, valkoinen kotelomalli.
Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit

Tehokasta lämmitystä ja jäähdytystä suuriin tiloihin. Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat PCA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet.

mitsubishi electric pca-m valkoinen kattokasetti-ilmalämpöpumppu.