Mitsubishi Electric PCA-M

Tehokkaat kattomallit

Huomaamatonta mukavuutta

Katon alapintaan asennettava laite puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti yhdeltä sivulta. Mitsubishi Electric -kattomallit ovat tyylikäs vaihtoehto vaativaan ympäristöön. Sisäyksikkö on varustettu imuroitavalla ja pestävällä ilmansuodattimella.

Monipuoliset sovellusmahdollisuudet

Kaikille sisäyksiköille on valittavissa ulkoyksikkö, joka on suunnattu jäähdytyskäyttöön ja ulkoyksikkö, jolla onnistuu niin lämmitys kuin jäähdytyskin. Laitteisto on mahdollista toteuttaa myös niin kutsuttuna twin tai triple kokoonpanona, jossa yhden isomman ulkoyksikön teho jaetaan tasaisesti kahteen tai kolmeen pienempään sisäyksikköön.

PCA-M-sarjan kattomallit toimitetaan langallisella kaukosäätimellä varustettuna. Usean laitteiston ohjaukset voi tarvittaessa yhdistää, jolloin ison tilan lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaaminen on helppoa.

Tuumitko miten edetä? Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa

Muita tuotteitamme

Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, suurkeittiömalli

Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 on kattoon asennettava suurkeittiömalli, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jäähdyttimen nimellinen jäähdytysteho on 7,1 kW.

mitsubishi electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, valkoinen kattomalli suurkeittiöön.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit-ilmalämpöpumppu, punainen ja valkoinen sisäyksikköl.
Mitsubishi Electric SLZ-M -ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

mitsubishi electric slz-m kattokasetti ilmalämpöpumppu tutotekuva.
Mitsubishi Electric PLA-M kattokasettimallit

Alas laskettuun kattoon asennettavat neljältä sivulta puhaltavat PLA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet kovaan käyttöön. Soveltuu esimerkiksi suurten liike- ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

mitsubishi electric pla-m valkoinen kattokasetti, tuotekuva.
Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat.

Mitsubishi Electric PEAD-M -kiinteistöilmalämpöpumppu, valkoinen kotelomalli.
Mitsubishi Electric IDH-D -kiertoilmakoje

Mitsubishi Electric IDH-D suorahöyrysteiset kiertoilmakojeet suuriin ja korkeisiin tiloihin. IDH-D-kiertoilmakoje soveltuu erinomaisesti myös pölyä ja likaa kerääviin tiloihin.