Mitsubishi Electric SLZ-M Kattokasetti-ilmalämpöpumppu matalassa katossa, maahantuoja Scanoffice Oy.

Mitsubishi Electric SLZ-M

Kattokasetti-ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Tuumitko miten edetä? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric SLZ-M on varsin kompaktin kokoinen, 245 mm korkea. Siksi se sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä, tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen. Ne puhaltavat viileää ilmaa vaakatasossa kattopinnan suuntaisena ja laskevat sen alas seinäpintaa pitkin. Tämä on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi toimistoihin ja ravintoloihin.

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteet ovat energiatehokkaampia kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Alhainen äänitaso

Neljään suuntaan puhaltavat kattokasetit ovat hiljaisuudessaan omaa luokkaansa, ja vuoden 2019 mallien äänitasot ovat entistäkin matalampia.

Esimerkiksi SLZ-M25FA-mallin äänitaso (SPL) on puhallustehon valinnasta riippuen 24, 26 tai 28 dB(A). Muiden mallien tiedot löydät esitteestä.

Lisää tuotteitamme

Mitsubishi Electric PLA-M kattokasettimallit

Alas laskettuun kattoon asennettavat neljältä sivulta puhaltavat PLA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet kovaan käyttöön. Soveltuu esimerkiksi suurten liike- ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

mitsubishi electric pla-m valkoinen kattokasetti, tuotekuva.
Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit

Tehokasta lämmitystä ja jäähdytystä suuriin tiloihin. Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat PCA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet.

mitsubishi electric pca-m valkoinen kattokasetti-ilmalämpöpumppu.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit-ilmalämpöpumppu, punainen ja valkoinen sisäyksikköl.
Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, suurkeittiömalli

Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 on kattoon asennettava suurkeittiömalli, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jäähdyttimen nimellinen jäähdytysteho on 7,1 kW.

mitsubishi electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, valkoinen kattomalli suurkeittiöön.
Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat.

Mitsubishi Electric PEAD-M -kiinteistöilmalämpöpumppu, valkoinen kotelomalli.
Mitsubishi Electric IDH-D -kiertoilmakoje

Mitsubishi Electric IDH-D suorahöyrysteiset kiertoilmakojeet suuriin ja korkeisiin tiloihin. IDH-D-kiertoilmakoje soveltuu erinomaisesti myös pölyä ja likaa kerääviin tiloihin.