Palomieskytkin Santon

Maailman suosituin DC-kytkin

Santonin palomieskytkin on varustettu Santon X-tyyppisellä katkaisijalla, joka on suosituin DC-kytkin aurinkosähkösovelluksissa. Santonin “snap-action” -jousimekanismi, jonka vasteaika on vain 3 millisekuntia, vähentää valokaaren muodostumista. Yhdessä itsepuhdistuvien koskettimien kanssa tämä lisää kestävyyttä ja turvallisuutta. Siksi monet invertterivalmistajat ovat valinneet Santon X-tyypin kytkimen tuotteisiinsa.

Helppo asennus

Yksi palomieskytkin katkaisee sähkön kahdesta paneeliketjusta. Kytkimen asennus on helppoa, koska kaapeleille on valmiit läpiviennit. Palomieskytkimeen voi tuoda vaihtosähkösyötön (AC) mistä tahansa kiinteistön sähköverkon kohdasta. Kun AC-syöttö katkeaa yli viiden sekunnin ajaksi, DC-kytkin avautuu.

Palomieskytkimelle voi myös asentaa oman katkaisijan esimerkiksi pelastuslaitoksen sammutusreitille. Tällöin tästä katkaisijasta tuodaan AC-syöttö palomieskytkimelle.

Lisää tuotteita

Uutuus
HT-S – täysin mustat aurinkopaneelit

HT-S:n täysin mustat aurinkopaneelit sopivat kaikkiin ympäristöihin. Yhtenäisen musta pinta on ajattoman tyylikäs. Paneelia on saatavana monessa eri teholuokassa.

Täysin musta kaksoislasipaneelillinen ht-s -aurinkopaneeli tuottaa sähköä paneelin molemmalta puolelta.
Uutuus
Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

Hyundai HiE -aurinkopaneeli, tuotekuva.
Uutuus
HT-S – tehokas kaksipuolinen aurinkopaneeli

Suuren tehon kaksipuolinen aurinkopaneeli ylivoimaisella kaksoislasirakenteella.

Tehokas HT-S -aurinkopaneeli kuvattuna edestä. Mukana myös HT-s yrityksen logo