Palomieskytkin Santon

Maailman suosituin DC-kytkin

Santonin palomieskytkin on varustettu Santon X-tyyppisellä katkaisijalla, joka on suosituin DC-kytkin aurinkosähkösovelluksissa. Santonin “snap-action” -jousimekanismi, jonka vasteaika on vain 3 millisekuntia, vähentää valokaaren muodostumista. Yhdessä itsepuhdistuvien koskettimien kanssa tämä lisää kestävyyttä ja turvallisuutta. Siksi monet invertterivalmistajat ovat valinneet Santon X-tyypin kytkimen tuotteisiinsa.

Helppo asennus

Yksi palomieskytkin katkaisee sähkön kahdesta paneeliketjusta. Kytkimen asennus on helppoa, koska kaapeleille on valmiit läpiviennit. Palomieskytkimeen voi tuoda vaihtosähkösyötön (AC) mistä tahansa kiinteistön sähköverkon kohdasta. Kun AC-syöttö katkeaa yli viiden sekunnin ajaksi, DC-kytkin avautuu.

Palomieskytkimelle voi myös asentaa oman katkaisijan esimerkiksi pelastuslaitoksen sammutusreitille. Tällöin tästä katkaisijasta tuodaan AC-syöttö palomieskytkimelle.

Lisää tuotteita

Uutuus
Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

Hyundai HiE -aurinkopaneeli, tuotekuva.
Suosittu
Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt Scanofficelta!

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit, täysmusta, tuotekuva.
Suosittu
Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat tuotteet, kattokiinnikkeitä myöten.