Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle – FI231W ja FI232B

Helppo ja nopea asennus

Kotelon kasaus on todella helppoa ja nopeaa. Etusäleikköön on valmiiksi kiinnitetty neljä kulmarautaa ja sivusäleiköt kiinnitetään näihin neljällä ruuvilla. Säleikön päälle tulee neljällä ruuvilla kiinnitettävät kaksi listaa, joiden päälle kattopelti ohjautuu suoraan ja on näin kätevästi paikallaan. Kotelo asennetaan seinään kiinni kulmaraudalla, joka on helppo ruuvata säleikön sivulistoihin.

Tekniset tiedot

  • Kotelon mitat: Leveys 1040 mm, syvyys 520 mm, korkeus 670 mm
  • Peltikaton mitat: leveys 1210 mm, syvyys 600 mm, korkeus 25 mm
  • Peltikatteen värivaihtoehdot (tuotekoodi): Valkoinen (FI231W) tai musta (FI232B)
  • Yhteensopivuus: Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput 35-kokoluokkaan asti (esim. MUZ-LN35VGHZ, MUZ-AP35VGH). Useat muut markkinoilla olevat ilmalämpöpumppumallit, esim. Panasonic.

Tutustu muihin tuotteisiimme

Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Se on saatvilla neljänä eri värisenä katteella: valkoisena, mustana, ruskeana ja harmaana.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille

Tyylikkäät parvekesuojuskotelot jäähdytyslaitteen ulkoyksikön suojaksi. Scanoffice-parvekesuojuskotelo on Suomessa kehitetty laatutuote!

Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille, kotimaiset ilmalämpöpumppujen parvekesuojakotelot puun ja valkoisen värisinä.
Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin – FI229

Korottaa Scanofficen suojakoteloa siten, että kotelo peittää Mitsubishi Electric RW25/35, FT35:n ja tuplasplittien ulkoyksikön.

Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin - FI229, ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon korottamiseen. Puinen kehikko.
Suojakatos ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Suojakatos suojaa ulkoyksikön pintaa sateen tuomilta epäpuhtauksilta, ja kestää katolta putoavan lumen ja jään kuorman, sekä rajoittaa esimerkiksi lehtien ja roskien pääsyä ulkoyksikköön. Saatavana neljässä eri värissä.

Musta suojakatos mitsubishi electric ilmalämpöpumpun ulkoyksikön päällä.
Sulatusvedenohjaimet ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-sulatusvedenohjaimet seinä- tai maatukitelineille (n-fi502 ja n-fi501). Saatavana kahdessa eri värissä.

Scanoffice sulatusvedenohjain ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alla maatukitelineessä kiinni.