Aurinkopaneelit mökille – oma energiatuotanto luonnon keskellä

Aurinkopaneelien hankkiminen on yksinkertainen ja helppo tapa tuoda säästöjä kesämökin sähkönkulutukseen. Scanoffice Solarin valikoimasta löytyy aurinkopaneelit mökille, olipa kyseessä sähköverkkoon kuuluva tai kuulumaton oleva mökki.

Monet viettävät kesäisin paljon aikaa mökillä, joten sähkönkulutus koskee kodin lisäksi myös vapaa-ajan asuntoa. Aurinkopaneelijärjestelmän avulla sähkönkulutuksen säästöjä ja omavaraisuutta voi saavuttaa kesämökilläkin.

Mitä kauempana taajama-alueista kesämökki sijaitsee, sitä kannattavampaa sinne on ottaa aurinkopaneelit, koska syrjäiseen sijaintiin on yleensä kalliimpaa siirtää sähköä. Aurinkopaneelit ovat kannattava sijoitus, koska säästät jopa tuhansia euroja.

Aurinkopaneelit mökille - sähköä helposti luonnon keskelle

Scanoffice Solarin valikoimasta löytyy aurinkopaneelijärjestelmä mökille, joka on sähköverkon piirissä. Valikoimassa on nyt myös uusi Nordic Sun Off grid -voimala, jonka voi asentaa myös sähköverkkoon kuulumattomalle mökille.

Off grid -voimalalla voi tuoda virtaa keskelle luontoa ja lisätä oleskelumukavuutta kesämökillä. Järjestelmä varmistaa, että sähkölaitteet toimivat moitteetta myös keskellä luontoa.

Aurinkopaneeleja voidaan laittaa mökin katolle niin paljon kuin sinne mahtuu ja tarvittaessa hyödyntää maatelinettä, jotta paneeleja voidaan asentaa enemmän. Paneelien määrän voi myös halutessaan suhteuttaa omaan sähkönkulutukseen.

Mökkien katoille asennetaan samanlaisia aurinkopaneeleja kuin omakotitalojenkin katoille. Scanoffice Solarin aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin ja kaikille katoille, myös tasakatoille. Kun aurinkopaneelit on suunnattu idän ja lännen välille, aurinkopaneelien asennuskulma ei ole nykytiedon varassa tärkeintä, vaan paneelien määrä on ratkaisevampi oikeanlaisen hyödyn saavuttamiseksi.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Akustosta hyötyä myös kesämökillä

Scanoffice Solar myy myös akustoja aurinkoenergian varastointiin. Niiden avulla voi varastoida sähköä ja esimerkiksi siirtää päivänhuippua pimeän ajan kulutukseen tai varautua sähkökatkoksiin.

Kesämökit ovat talvella pitkiä aikoja käyttämättöminä. Jos aurinkopaneelijärjestelmään kuuluu akusto, kannattaa huolehtia siitä, että talvella akusto on kytketty tilaan, jossa se ei vaurioidu käyttämättömänä.

Kattavan aurinkosähköjärjestelmän saa asennettuna 7 000–14 000 eurolla ilman akustoa. Akustojen hinnat vaihtelevat kapasiteetin mukaan. Riittävän kokoisella akustolla järjestelmän kokonaiskustannus onkin noin 20 000 euroa.

Nyt on aika hankkia aurinkopaneelit tulevalle mökkikaudelle

Aurinkopaneelien saatavuus on hyvä tällä hetkellä. Tilanne elää kuitenkin jälleenmyyjien tilanteen mukaisesti, joten nyt on oikea aika toimia, mikäli haluat ensi kesäksi kesämökin katolle aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit alkavat tuottaa sähköä heti, kun ne otetaan käyttöön. Mitä aikaisemmin hankit paneelit, sitä enemmän säästät.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja pyydä tarjous lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Tutustu mökille soveltuviin aurinkosähköjärjestelmiin

Nordic Sun Off-grid -voimalat aurinkosähkölle

Nordic Sun Off-grid -voimalat tuovat vapaata ja ekologista energiaa luonnon keskelle ja sähköverkon ulottumattomissa oleville.

Nordic Sun Off-grid -voimalan tuotekuva, jossa näkyy kaksi eri kokoista invertteriä.
Suosittu
Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat tuotteet, kattokiinnikkeitä myöten.

Aurinkopaneelin akku Sofar – sähkövarasto ja hybridi-invertteri

Aurinkopaneelin akku itse tuotetun aurinkoenergian varastointiin. Tyylikäs ulkonäkö. Pinottava ratkaisu helpottaa asentamista.

Aurinkopaneelin akku Sofar Solar Sähkövarasto ja hybridi-invertteri, tuotekuva.
Aurinkopaneelin akku Solax – sähkövarasto ja hybridi-invertteri

Aurinkoenergiaa jokaiseen kotiin – Solaxin hybridi-invertteri ja akusto tuovat tehokkuutta ja vapautta elämääsi. Nauti omavaraisuudesta juuri siellä missä tahdot.

Solax-invertteri ja akku