Ilmastointilaite kotiin ennen kesän helteitä

Ilmastointilaitteiden sesonki on alkanut. Nyt on oikea aika hankkia viilennystä kotiin, ennen kuin kesän helteet alkavat. Malleja on vielä hyvin saatavilla, ja laitteen voi asentaa turvallisesti myös korona-aikana.

Työnteko sujuu viileässä kodissa

Teetkö töitä kotoa käsin? Viileässä ilmassa on mukavampi työskennellä kuin tukalassa helteessä. Jo muutaman asteen viilennys riittää tekemään sisäilmasta raikkaan ja miellyttävän. Samalla ilma puhdistuu hienojakoisista hiukkasista.

Kaikkein tehokkain sisäilman jäähdyttäjä on kiinteästi asennettu ilmalämpöpumppu. Se on hyvä vaihtoehto koneelliseen ja samalla ekologiseen jäähdytykseen. Mikä parasta, talvella laite lämmittää niin, että säästät selvää rahaa energiakustannuksissa.

Lämpö jakautuu nyt tasaisemmin ja asuminen on paljon miellyttävämpää kuin pelkän sähkölämmityksen aikana. Olemme tyytyväisiä.

Mikko Vikström, yrittäjä, Rovaniemi

Asennus onnistuu myös korona-aikana

Jälleenmyyjämme ovat saaneet ohjeet siitä, miten ilmastointilaitteet voi asentaa turvallisesti niin, että sinun ei tarvitse pelätä koronan leviämistä. Ota yhteyttä sinua lähimpään jälleenmyyjäämme ja sovi hänen kanssaan asennuksesta.

Tarkista ilmastointilaitteen teho ennen ostopäätöstä

Ilmalämpöpumppujen vertailu kannattaa, koska niiden tehossa on merkittäviä eroja. Jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Nyt on oikea aika toimia

Jos kaipaat viilennystä kotiisi, toimi nopeasti. Ilmastointilaite kannattaa hankkia nyt, koska sesonki on vasta alkanut ja malleja on vielä hyvin saatavilla. Myös asennusaikoja löytyy vielä hyvin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!