Scanofficen kotisivut uudistuivat

kuvakaappaus scanofficen uudesn kotisivun etusivulta

Ensikosketus puhtaan energian tuotteisiin

Kuten varmasti huomasitkin, on Scanofficella täysin uudet kotisivut uuden visuaalisen ilmeen kera. Scanofficella vuonna 2022 aloitettu laaja ja perusteellinen kotisivu-uudistus on nyt valmis. Vanhat sivut alkoivat olla päivittämisen tarpeessa niin yrityksen kasvun, kuin lisääntyneiden tuotteidenkin myötä.

Hankkeelta haettiin ennen kaikkea erinomaista käyttökokemusta, uutta ilmettä sekä loistavaa ja modernia teknistä toteutusta – ja ne myös saatiin.

Paljon uutta, mutta myös tuttua ja turvallista

Sivustolla on tuttuun tapaan tuoteryhmittäin eri tuotealueet, kuten ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, aurinkopaneelit, sähköautojen latauslaitteet kuin myös ilmanvaihtolaitteet sekä kiinteistöpuolen tuotteet.

Kotisivu-uudistuksessa on otettu myös huomion kiinteistön edustajat, suunnittelijat sekä asennusliikkeet. Näin pystymme paremmin palvelemaan myös eri sidosryhmiä ja Scanofficen tuotteiden jälleenmyynnistä kiinnostuneita.

Uudistus tarjoaa entistä intuitiivisemman ja nopeamman käyttökokemuksen, sekä se parantaa käyttäjien mahdollisuuksia löytää tarvitsemansa tiedot ja toiminnot helposti. Kotisivu-uudistus sisältää uuden modernin ulkoasun. Parannettu käyttöliittymä edistää parempaa asiakaskokemusta ja auttaa käyttäjiä löytämään tarvitsemansa tiedot ja palvelut nopeammin ja helpommin.