Scanoffice Groupin koulutuksilla varmistetaan jälleenmyyjien vahva ammattitaito

Scanoffice Group huolehtii aktiivisesti jälleenmyyjiensä ammattitaidosta erilaisilla ja monipuolisilla, käytännönläheisillä koulutuksilla. Loppuasiakas voi näin varmistua siitä, että Scanoffice Groupin laitteiden asennuksen suorittaa pätevä ammattilainen.

Scanoffice Groupin huoltopäällikkö Sami Väreen vastuulle kuuluu kouluttaa Scanoffice Groupin asennusurakoitsijoita. Koulutuksilla Scanoffice Group haluaa varmistaa asennusurakoitsijan vahvan ammattitaidon Scanoffice Groupin laitteista sekä niiden asentamisesta ja huoltamisesta.

”Scanoffice Groupin maahantuoman laitteen ostokokemukseen kuuluu turvallinen asennus. Kodin omistaja voi näin olla turvallisin mielin, kun Scanoffice Groupin laite tullaan asentamaan”, Väre vakuuttaa.

Käytännönläheisissä koulutuksissa käydään läpi oikeita tilanteita

Scanoffice Groupin toimintatapaan kuuluu jälleenmyyjien tukeminen. Scanoffice Group tarjoaa hyvin erilaisia koulutuksia jälleenmyyjille esimerkiksi myyntiin, huoltoihin ja asennuksiin liittyen. Scanoffice Group tarvittaessa myös räätälöi koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koulutuksissa käydään käytännönläheisesti läpi realistisia tilanteita, mitä kentällä tulee vastaan.

”Esimerkiksi ilma-vesihuoltokoulutuksessa käydään läpi vikamanuaaleja, perehdytään kytkentäperiaatekuviin sekä tehdään käytännön harjoituksena termostaatin vaihto. Nämä ovat oikeita tilanteita, joita kentällä tulee vastaan.”

”Välillä tanner tömisee, pitää esimerkiksi katkoa vesiä tai timanttisahalla porata reikiä seinään.”

Asentaminen vaatii ammattitaitoa

Scanoffice Group tuo maahan lähes puolet Suomen lämpöpumpuista ja vuositasolla asennetaan lähes satatuhatta Scanoffice Groupin maahantuomaa laitetta. Lämpöpumpun asentaminen on luvanvaraista ja ammattitaitoa vaativaa työtä.

”Välillä tanner tömisee, pitää esimerkiksi katkoa vesiä tai timanttisahalla porata reikiä seinään. Koulutuksessa korostuu se, että asioiden pitää mennä oikein. Tahtotilamme on tarjota laadukas ja turvallinen asennus”, Väre summaa.

Scanoffice Group muodostuu viidestä eri yrityksestä. Scanoffice Oy ja Scanvarm Oy Ab harjoittavat lämpöpumppualan maahantuontia ja tukkukauppaa Suomessa, ja ScanMont AB toimii samalla toiminta-ajatuksella Ruotsin markkinoilla. Yrityksiin kuuluu myös SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuonna 2017 käyttöönotetun toimitalon yritysryhmän Suomen yritysten käyttöön. Uusin yritys Scanoffice Groupissa on aurinkosähkötoimintaan keskittyvä Scanoffice Solar Oy, joka perustettiin vuonna 2021.